Antena Meniu Search
x

Şofer de 74 de ani din Sibiu prins de două ori în aceeaşi zi beat la volan, a doua oară face accident (Video)

Un şofer în vârstă de 74 de ani a fost prins beat de două ori în aceeaşi zi de poliţiştii din Sibiu, iar a doua oară bătrânul a făcut accident, ieşind cu maşina în decor. Bătrânul s-a ales cu două dosare penale.

Un şofer în vârstă de 74 de ani a fost prins beat de două ori în aceeaşi zi de poliţiştii din Sibiu, iar a doua oară bătrânul a făcut accident, ieşind cu maşina în decor.

Bătrânul s-a ales cu două dosare penale.

Şofer în vârstă de 74 de ani prins beat la volan de 2 ori în aceeaşi zi

Polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu informează că au depistat un bărbat din Sibiu, în vârstă de 74 de ani, aflat sub influența alcoolului în timp ce conducea autoturismul pe DJ 106C, la ieșirea din municipiul Sibiu spre Cisnădie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză întocmindu-se dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, șoferului fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice până la soluționarea cauzei.

În aceeaşi seară, şoferul a fost prins din nou la volan

În aceeași seară, în jurul orei 22.30, bătrânul s-a urcat din nou la volan și a condus autoturismul de pe DJ 106C pe Calea Cisnădiei din Sibiu până la intersecția cu strada Liviu Ciulei unde a pierdut controlul direcției, oprindu-se în șanț, din accident rezultând numai pagube materiale.

Testat din nou alcoolscopic, șoferul a avut un rezultat de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, alegându-se cu încă un dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Şofer de 74 de ani din Sibiu prins de două ori în aceeaşi zi beat la volan, a doua oară face accident (Video)