Antena Meniu Search
x

Șofer băut și fără permis, oprit cu focuri de armă de poliție în Olt

Un șofer băut și fără permis din Olt a fost prins de poliție după o urmărire cu focuri de armă. Bărbatul gonea cu peste 120 de kilometri pe oră în localitate.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 30.06.2019, 07:44

Dubă de poliție în misiune
Un șofer băut și fără permis a fost prins de poliție în Olt - Observator

Un șofer băut și fără permis din Olt a fost prins de poliție după o urmărire cu focuri de armă. Bărbatul gonea cu peste 120 de kilometri pe oră în localitate.

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 20.00. Șoferul a fost văzut gonind pe DN64, în localitatea Grădinari. Polițiștii au vrut să-l oprească, dar bărbatul de 42 de ani nu i-a luat în seamă.

Potrivit anchetatorilor, avea în acel moment 127 de kilometri pe oră în localitate. Polițiștii au pornit în urmărirea sa și, pentru că nu dădea semne că vrea să oprească, au tras cu arma.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când l-au prins, polițiștii au descoperit că șoferul era băut și nu avea permis. Avea o alcoolemie de 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul e vizat acum de o dublă acuzație, conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Șofer băut și fără permis, oprit cu focuri de armă de poliție în Olt