Antena Meniu Search
x

Video Şofer beat din Botoşani, scos cu forţa de poliţişti din maşină, în mers. A făcut haos pe străzi până să fie oprit

Intervenţie specială a poliţiştilor din Botoşani după ce un şofer beat a condus haotic pe străzile oraşului, sâmbătă. Doi poliţişti au fost nevoiţi să-l scoată cu forţa pe bărbat afară, în timpul mersului, după ce acesta nu a oprit la semnalele poliţiei, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ, Delia Nenişcu.

de Redactia Observator

la 11.06.2023, 08:42

Vezi și

Potrivit sursei citate, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani au observat, pe strada Independenţei, un autoturism care se deplasa haotic, fără a avea în funcţiune sistemul de iluminare.

Nu oprise la semnalele poliţiei

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea pe două străzi din oraş. Ulterior, acesta a încetinit viteza de deplasare, ceea ce le-a permisul poliţiştilor să-l extragă din autoturism, în mers.

"Conducătorul auto a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei, unde i-a fost stabilită identitatea, în persoana unui bărbat, de 66 de ani, din municipiul Botoşani. În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fost de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat", a precizat Nenişcu.

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Şofer beat din Botoşani, scos cu forţa de poliţişti din maşină, în mers. A făcut haos pe străzi până să fie oprit