Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şofer din Botoşani beat mort în trafic se urcă din nou la volan, în aceeaşi zi, şi mai beat, arestat

Un şofer din Botoşani, prins cu o alcoolemie uriaşă în trafic, de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost arestat după ce s-a urcat din nou la volan, şi mai beat, în aceeaşi zi. Poliţiştii l-au arestat înainte de a produce o tragedie pe șosea.

de Redactia Observator

la 15.11.2018 , 20:33

Un şofer din Botoşani, prins cu o alcoolemie uriaşă în trafic, de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost arestat după ce s-a urcat din nou la volan, şi mai beat, în aceeaşi zi.

Poliţiştii l-au arestat înainte de a produce o tragedie pe șosea.

Un conducător auto în vârstă de 26 de ani din localitatea Brăești, a fost oprit în trafic de poliţişti. Șoferul a fost tras pe dreapta și testat cu alcooltestul. Rezultatul a indicat 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Articolul continuă după reclamă

Amendat și cu permisul suspendat, șoferul a plecat cu promisiunea că nu va mai conduce în starea în care se afla.

Câteva ore mai târziu, surpriză. Același conducător auto a fost oprit de un echipaj de Poliție pe raza comunei Mihai Eminescu. Pentru isprava sa, s-a ales cu cel puțin 24 de ore de arest.

Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Şofer din Botoşani beat mort în trafic se urcă din nou la volan, în aceeaşi zi, şi mai beat, arestat