Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un şofer din Braşov a dat peste cap traficul într-un sens giratoriu, filmat pe contrasens

Un şofer din Braşov a dat peste cap traficul rutier, într-un sens giratoriu, după ce s-a încăpăţânat să conducă pe contrasens, chiar dacă avea posibilitatea de a circula regulamentar.

de Alin Tarnovschi

la 22.05.2019 , 09:15

Un şofer din Braşov a dat peste cap traficul într-un sens giratoriu, filmat pe contrasens Un şofer din Braşov a dat peste cap traficul într-un sens giratoriu, filmat pe contrasens - Facebook / Adi Popoiu

Un şofer din Braşov a dat peste cap traficul rutier, într-un sens giratoriu, după ce s-a încăpăţânat să conducă pe contrasens, chiar dacă avea posibilitatea de a circula regulamentar.

Imaginile cu şoferul unui autoturism de culoare galbenă au devenit virale pe Facebook, ieri după-amiază, după ce şoferul a ales să circule pe contrasens, într-un sens giratoriu aglomerat din oraş.

Peste 170.000 de oameni au vizualizat imaginile postate de un tânăr din Braşov.

Articolul continuă după reclamă

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acestea se poate observa cum şoferul unui autoturism circulă pe contrasens, iar într-un sens giratoriu din oraş, chiar dacă avea posibilitatea de a circula regulamentar, s-a încăpăţânat să conducă pe contrasens.

După ce a aşteptat liniştit ca ceilalţi şoferi să se oprească pentru a evita un accident, şoferul (n.r. care cel mai probabil aplica regulile din Anglia) s-a strecurat printre maşini, pe contrasens, şi şi-a  văzut liniştit de drum.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Un şofer din Braşov a dat peste cap traficul într-un sens giratoriu, filmat pe contrasens