Antena Meniu Search
x

Un şofer de camion înţepat de o albină, la volan, era să-şi omoare copilul de 10 ani, care călătorea cu el, în Botoşani

Un şofer de camion înţepat de o albină, la volan, era să-şi omoare copilul de 10 ani, care călătorea cu el, în Botoşani. Şoferului i s-a făcut rău instantaneu şi a scăpat camionul de sub control.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 29.06.2019, 11:24

Un şofer de camion înţepat de o albină, la volan, era să-şi omoare copilul de 10 ani, care călătorea cu el, în Botoşani. Şoferului i s-a făcut rău instantaneu şi a scăpat camionul de sub control.

Un copil de zece ani şi tatăl său, şofer de TIR, au ajuns la spital, după ce au fost victimele unui grav accident pe drumul european ce leagă Botoşani de Târgu Frumos.

Incidentul a avut loc în dreptul localităţii Cotu, din comuna Copălău, unde un camion de mare tonaj, condus de un bărbat de 50 de ani din localitatea Huhuşi, judeţul Bacău, a ieşit de pe şosea şi s-a izbit violent de un mal de pământ de pe marginea drumului, scrie Monitorul de Botoşani.

Accidentul a avut loc după ce bărbatul aflat la volan a fost înţepat în ceafă de o albină. Acesta a resimţit înţepătura puternică şi a încercat imediat să oprească mastodontul de 40 de tone şi să tragă pe dreapta. Nu a mai apucat, însă, pentru că aproape instantaneu a dezvoltat o reacţie alergică, asemănătoare şocului anafilactic. Bărbatului i s-a făcut rău şi nu a mai putut controla autocamionul, care a ieşit în decor.

Copilul său, de zece ani, care dormea în patul din spatele cabinei, a fost catapultat în interiorul acesteia, lovindu-se puternic la bazin. Două echipaje medicale de la Ambulanţă s-au deplasat la faţa locului, acordându-i şoferului primul ajutor pentru şoc anafilactic, iar copilul fiind transportat la Secţia de Pediatrie cu un traumatism de bazin şi de coloană cervicală.

Toată întâmplarea se putea termina cu o adevărată tragedie, dacă şoferul camionului nu reuşea să evite un impact devastator în ultima clipă. Pe marginea drumului, într-un refugiu, doi tineri erau parcaţi cu maşia, şi scoteau ceva din portbagaj. Camionul a trecut la doar câţiva metri de ei, un impact putându-le fi fatal la amândoi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un şofer de camion înţepat de o albină, la volan, era să-şi omoare copilul de 10 ani, care călătorea cu el, în Botoşani