Antena Meniu Search
x

Un şofer a intrat cu cisterna într-o camionetă încărcată cu vopsea albă, la Mihăileşti, în Buzău

Un şofer a intrat cu cisterna într-o camionetă încărcată cu vopsea albă, la Mihăileşti, în Buzău, iar după accident ambele vehicule erau complet vopsite proaspăt.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 21.06.2019, 11:33

Un şofer a intrat cu cisterna într-o camionetă încărcată cu vopsea albă, la Mihăileşti, în Buzău, iar după accident ambele vehicule erau complet vopsite proaspăt.

Un accident s-a produs joi dimineață în zona localităţii Mihăileşti, judeţul Buzău, fiind implicate o camionetă, un autoturism și o cisternă fără încurcătură.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN 2 (E 85), în zona localităţii Mihăileşti, judeţul Buzău, a avut loc un accident rutier, iar în impactului a rezultat rănirea unei persoane, care a suferit leziuni uşoare. 

Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers Urziceni - Buzău.

Şoferul bulgar al cisternei nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de un autoturism BMW care circula regulamentar în faţa lui, l-a lovit din spate şi amândouă vehiculele au fost proiectate pe contrasens, unde au intrat într-o camioneată încărcată cu butoaie de vopsea albă. 

În urma impactului, vopseaua a sărit pur şi simplu şi s-a pulverizat atât pe cabina cisternei, cât şi pe camionetă, care arată de parcă sunt proaspăt vopsite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un şofer a intrat cu cisterna într-o camionetă încărcată cu vopsea albă, la Mihăileşti, în Buzău