Antena Meniu Search
x

Şofer de 28 de ani, la un pas de tragedie, după ce s-a urcat beat şi drogat la volan. Două tinere au scăpat ca prin miracol

Un tânăr de 28 de ani din Râmnic este cercetat penal după ce s-a urcat băut şi drogat la volan şi era să lovească două tinere care se deplasau pe marginea unui drum din staţiunea Călimăneşti, au informat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

de Redactia Observator

la 29.08.2023, 16:31

Şofer de 28 de ani, la un pas de tragedie, după ce s-a urcat beat şi drogat la volan - Shutterstock

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Loredana Sandu, a precizat că bărbatul a fost observat pe centura ocolitoare a oraşului Călimăneşti de doi agenţi de poliţie care se îndreptau spre serviciu, el fiind oprit după câţiva kilometri cu ajutorul poliţiştilor din staţiune.

Tânărul s-a urcat beat şi drogat la volan

"În data de 27 august, în jurul orei 15,50, agent de poliţie Donţu Nicolae din cadrul Postului de Poliţie Racoviţa şi agent principal de poliţie Săvulescu Claudiu din cadrul Postului de Poliţie Câineni, în timp ce se deplasau către Poliţia oraşului Brezoi, pentru a intra în serviciu, au observat în faţa lor pe DN 7CC - Centura oraşului Călimăneşti un autoturism care se deplasa haotic, iar la un moment dat chiar a evitat la limită acroşarea a două tinere ce se deplasau pe partea carosabilă. Astfel, cei doi poliţişti au solicitat sprijinul colegilor din cadrul Poliţiei oraşului Călimăneşti, iar cu ajutorul acestora, pe Viaductul Poştei de la ieşirea din oraşul Călimăneşti spre judeţul Sibiu, au reuşit blocarea autoturismului, la volanul căruia se afla un bărbat de 28 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea", a precizat reprezentanta IPJ Vâlcea, potrivit Agerpres.

În urma testării atât cu aparatul etilotest, cât şi cu aparatul Drugtest, tânărul a fost descoperit cu o alcoolemie de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a ieşit pozitiv la canabis, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Şofer de 28 de ani, la un pas de tragedie, după ce s-a urcat beat şi drogat la volan. Două tinere au scăpat ca prin miracol