Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şofer de dubă căutat în toată ţara, a ucis un băiat de 16 ani şi a fugit, la Năneşti, în Vrancea

Un şofer de dubă e căutat în toată ţara, după ce a ucis un băiat de 16 ani şi a fugit, la Năneşti, în Vrancea. L-a lovit în plin şi l-a lăsat să moară pe asfalt, fără niciun ajutor.

de Cosmin Stăniloiu

la 10.03.2020 , 14:52

  • Paramedicii au încercat în zadar să-l salveze pe adolescent.
  • Şoferul dubei e de negăsit de peste 14 ore.

UPDATE 14:08:  În urma cu puțin timp, a fost identificat pe raza localității Liești, din județul Galați, conducatorul autoutilitarei implicat în accidentul mortal de aseară. Este vorba despre un bărbat de 74 de ani, din localitate. Acesta a fost testat alcoolscop la momentul depistării, rezultatul fiind negativ. Va fi condus pentru audieri la sediul IPJ Vrancea.

Un şofer de dubă e căutat în toată ţara, după ce a ucis un băiat de 16 ani şi a fugit, la Năneşti, în Vrancea. L-a lovit în plin şi l-a lăsat să moară pe asfalt, fără niciun ajutor.

Accident cumplit în comuna Năneşti, chiar lângă Staţia de Ambulanţă din localitate, luni seară. Un băiat în vârstă de 16 ani a fost accidentat mortal de şoferul unei dube, care după ce l-a lovit pe copil a fugit. 

Articolul continuă după reclamă

"Paramedicii au efectuat manevre de resuscitare, unei persoane, de sex masculin, în vârstă de 16 ani, rămasă inconştientă în urma impactului cu un autoturism. Din nefericire victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul de echipajul SAJ venit în sprijin la faţa locului.", au declarat reprezentanţii ISU Vrancea. 

"Poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării conducătorului auto vinovat de producerea evenimentului şi pentru tragerea sa la răspundere penală. Facem un apel către toţi cetăţenii care au informatii ce pot conduce la identificarea autorului, sa apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiata unitate de politie!", au anunţat poliţiştii vrânceni.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Şofer de dubă căutat în toată ţara, a ucis un băiat de 16 ani şi a fugit, la Năneşti, în Vrancea