Antena Meniu Search
x

Video Șofer de negăsit, după ce a fost urmărit de polițiști pe străzile din Tecuci. Bărbatul nu a oprit la semnalul agenților

Străzile din Tecuci au fost, azi-noapte, scena unei urmăriri... fără sfârşit. Un şofer care n-a vrut să oprească la semnalul poliţiştilor este şi acum de negăsit. Deşi l-au avut în mână minute bune, la un moment dat, agenţii i-au pierdut urma bărbatului. 

de Adrian Obreja

la 04.04.2024, 13:30

Vezi și

În acest moment nu se știe cine era la volanul acelei mașini, se fac cercetări în acest sens, polițiștii încearcă în primul rând să identifice acum proprietarul mașinii, asta dacă numerele de înmatriculare sunt reale și nu sunt unele false. Cert este că plăcuțele respective figurează ca fiind eliberate de Poliția Rutieră din Sibiu.

După ce se identifică proprietarul, vor încerca să dea și de urma șoferului care conducea seara trecută prin Tecuci. Urmărirea a pornit în momentul în care șoferii i-au făcut semn să oprească în timpul unui control de rutină, bărbatul a refuzat să oprească și atunci au pornit în urmărirea lui pe străzile din Tecuci.  A durat minute-n șir această urmărire, până la un moment dat când șoferul a reușit să scape de polițiști. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Șofer de negăsit, după ce a fost urmărit de polițiști pe străzile din Tecuci. Bărbatul nu a oprit la semnalul agenților