Antena Meniu Search
x

Galerie foto Șofer de TIR prins beat la volan, de ziua lui. Conducea prin Brăila cu o alcoolemie de 1,49 ml/l alcool pur în aerul expirat

Un şofer de TIR a fost prins la Brăila, în timp ce conducea beat. Bărbatul din Cluj, care tocmai împlinise 51 de ani, era într-o avansată stare de ebrietate, în urma testării cu aparatul Drager Alcoltest rezultând o alcoolemie de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.  

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.11.2021, 15:38

Şoferul de TIR a fost prins de poliţiştii de frontieră în Zona Liberă Brăila. 

Șofer de TIR prins beat în Brăila. Polițiștii au găsit în cabină coniac și bere

În momentul în care a fost oprit de agenți, aceștia şi-au dat seama că este băut, pentru că "emana o puternică halenă alcoolică".

"Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brăila efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean român, depistat la volanul unui ansamblu rutier, deşi era într-o avansată stare de ebrietate. La sfârşitul săptămânii, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe sensul de ieşire din Perimetrul I - Zona Liberă Brăila, un ansamblu rutier format dintr-un cap tractor şi o semiremorcă, condus de un cetățean român, care tocmai împlinise vârsta de 51 de ani, domiciliat pe raza judeţului Cluj. 

Pe acelaşi subiect

Colegii noştri au constatat faptul că bărbatul emană o puternică halenă alcoolică, fapt pentru care l-au testat cu aparatul Drager Alcoltest reieşind o alcoolemie de 1,49 ml/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Brăila pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Șoferul este cercetat acum pentru infracțiunena de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Șofer de TIR prins beat la volan, de ziua lui. Conducea prin Brăila cu o alcoolemie de 1,49 ml/l alcool pur în aerul expirat