Antena Meniu Search
x

Video Șofer de TIR strivit sub cabină, în Călimănești, după ce s-a răsturnat cu camionul. Paramedicii n-au putut decât să constate decesul

Un bărbat a murit pe DN 7, la Călimănești, după ce s-a răsturnat cu camionul. Paramedicii sosiți la locul accidentului au declarat decesul pe loc.

de Redactia Observator

la 29.09.2021, 10:11

Vezi și

Pompierii militari au fost solicitați, pe timpul nopții și dimineții, la trei accidente rutiere, în Vâlcea. În jurul orei 3 dimineața, echipajele de intervenție au fost chemate la un accident produs în localitatea Călimănești, pe DN 7 - șoseaua de centură. Un autocamion cu remorca frigorifică s-a răsturnat, iar cabina a rămas suspendată. Pompierii militari au intervenit cu o ambulanță SMURD, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, iar SAJ cu o ambulanță. Conducătorul auto a fost prins sub cabină, în stare de inconștiență. S-a intervenit pentru descarcerarea acestuia, însă, din nefericire, victima avea leziuni incomparabile cu viața, fiind declarat decesul de către cadrul medical de pe ambulanța SAJ.

"Astăzi, în jurul orei 03:10, polițiștii rutieri au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe DN 7, km 5+500, în localitatea Păușa, s-a produs un accident rutier grav. Din primele verificări efectuate a reiesit că un TIR s-a răsturnat pe partea carosabilă, din impact rezultând decesul conducătorului auto. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili condițiile și împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier", a transmis IPJ Vâlcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Șofer de TIR strivit sub cabină, în Călimănești, după ce s-a răsturnat cu camionul. Paramedicii n-au putut decât să constate decesul