Antena Meniu Search
x

Şofer din Timişoara, transportat la spital după ce maşina sa a fost lovită de un tren. Bărbatul a rămas încarcerat, în urma impactului

Un şofer de 55 de ani a ajuns la spital, în urma unui accident feroviar care a avut loc în zona Pădurii Verzi din municipiul Timişoara, miercuri, după ce maşina sa a fost lovită de un tren, relatează Agerpres.

de Redactia Observator

la 04.01.2023, 09:33

Accident Timiş
Şofer din Timiş, transportat la spital după ce maşina sa a fost lovită de un tren regio

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că în accident a fost implicat un automotor care circula pe ruta Remetea-Timişoara, în care se aflau cinci persoane, şi un autoturism în care se afla doar şoferul.

"În urma impactului, şoferul autoturismului a rămas încarcerat. Victima a fost extrasă şi predată unui echipaj medical, în stare de conştienţă. Celelalte persoane implicate în accident nu au necesitat îngrijiri medicale", a precizat Elena Megherea.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 13 pompieri cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi un echipaj SMURD. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Şofer din Timişoara, transportat la spital după ce maşina sa a fost lovită de un tren. Bărbatul a rămas încarcerat, în urma impactului