Antena Meniu Search
x

Video Șofer dispărut, după ce a plonjat cu mașina într-un râu din Cluj. Scafandrii l-au căutat în apele Arieșului, dar nu l-au găsit

O mașină a plonjat ieri, în apele râului Arieș, în zona Buru-Lungești, din județul Cluj. Pompierii din Turda au intervenit de urgență la fața locului, iar în sprijin au fost trimiși și scafandrii care au pornit în căutarea potențialelor victime cu o autospecială și o barcă de salvare.

de Redactia Observator

la 23.06.2023, 11:35

Vezi și

După ce au tras autoturismul la mal, salvatorii au constatat că în interior nu se aflau victime. Nu se ştie dacă şoferul a reuşit să iasă singur la mal sau dacă încă se află în râu, dar cert este că e de negăsit.

Autorităţile l-au identificat după numărul de înmatriculare al mașinii, dar acesta nu a fost găsit nici la domiciliu. În prezent, polițiștii desfășoară o anchetă pentru a afla cum s-a petrecut accidentul, dar şi ce s-a întâmplat cu şoferul autoturismului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Șofer dispărut, după ce a plonjat cu mașina într-un râu din Cluj. Scafandrii l-au căutat în apele Arieșului, dar nu l-au găsit