Antena Meniu Search
x

Un șofer drogat și o șoferiță neatentă au provocat accidentul mortal din Constanța

Un şofer sub influenţa drogurilor şi o şoferiţă neatentă au dus la moartea unei femei, într-o comună din Constanţa. Aflată pe trotuar, victima a fost lovită violent de un autoturism scăpat de sub control.

de Redactia Observator

la 30.07.2019, 22:57

Vezi și

Un şofer sub influenţa drogurilor şi o şoferiţă neatentă au dus la moartea unei femei, într-o comună din Constanţa. Aflată pe trotuar, victima a fost lovită violent de un autoturism scăpat de sub control. La milimetru, a trecut cu viteză pe lângă accident şi o altă maşină, care ar fi făcut curse ilegale, susţin martorii. 

Ora 10 şi 30 de minute. Comuna Mihail Kogălniceanu, Constanţa. După un impact violent, o femeie de 55 de ani sfârşeşte pe trotuar. La câţiva metri distanţă, câţiva martori fug disperaţi de lângă carambol.

Victima nu a avut nicio şansă. Cel mai probabil, mergea spre casă când maşina condusă de o şoferiţă de 52 de ani a lovit-o în plin.

Drumul Naţional 2A. Pe sensul spre Constanţa, un autoturism iese dintr-o parcare. Şoferiţa voia să întoarcă. Într-o fracţiune de secundă, este izbită în plin de o maşină care venea în viteză. La volan, un tânăr sub influenţa drogurilor. Din impact, maşina lui este aruncată într-o autoutilitară, parcată pe marginea drumului. La milimetru, trece cu viteză pe lângă accident un alt autoturism. Martorii spun că cele două maşini ar fi făcut curse pe şosea.

Şoferiţa care a întors pe mijlocul şoselei a ajuns în comă, la spital. E considerată vinovată, dar va plăti şi tânărul care a intrat cu maşina în ea, pentru că avea urme de canabis în sânge. Un drog care, la volan, face ravagii.

În ultimele trei luni, în România au fost depistaţi 160 de şoferi drogaţi. Consumul de alcool şi de stupefiante la volan, la nivel european, provoacă un sfert din numărul total de accidente rutiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Un șofer drogat și o șoferiță neatentă au provocat accidentul mortal din Constanța