Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Şofer găsit carbonizat, după ce a intrat frontal într-o cisternă plină cu benzină. Vehiculele au ars ca o torţă, în Brăila

Intervenţie extrem de dificilă pe o şosea din Brăila, în această după-amiază. O cisternă plină cu benzină şi o maşină au ars complet, după ce s-au lovit frontal. De vină ar fi fost şoferul autoturismului, care a intrat în depăşire fără să se asigure. Bărbatul a fost găsit carbonizat. Pompierii s-au luptat zeci de minute cu focul şi au acţionat de la distanţă, din cauza riscului de explozie. 

de Adrian Obreja

la 05.06.2024 , 18:00

Accidentul a avut loc pe DN 2B între localităţile Lacul Sărat şi comunca Silistraru din Brăila. Un şofer a intrat într-o depăşire neregulamentară, nu a mai apucat să revină pe sensul lui de mers şi a lovit frontal o cisternă încărcată cu aproximativ 32 de tone de benzină. Au fost chemată mai multe echipaje din Brăila, dar şi din Galaţi, a fost o desfăşurare de forţe la faţa locului. Pompieri, jandarmi, poliţişti şi echipaje de la ambulanţă.

Identitate victimei nu a putut fi stabilită

Din nefericire, dintre cele două autoturisme nu a mai rămas absolut nimic, au ars complet. În autoturismul care este vinovat de producerea accidentului, poliţiştii au găsit l-au găsit la volan pe şoferul carbonizat. În acest moment se fac cercetări pentru a-i stabili identitatea. Încă nu se ştie de unde este şoferul care a murit în accident, cât despre conducătorul cisternei, acesta a fost dus la spital deşi nu suferise leziuni. A fost totuşi transportat pentru îngriji medicale. Au ars cele 32 de tone de benzină aproximativ 2 ore, până când pompierii au reuşit să stingă flăcările.

Vezi și

Ne spuneau martorii că erau flăcări înalte de peste 50 de metri, dar şi degajări foarte mari de fum toxic, motiv pentru care a şi fost emis un mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din zonă. Au trecut mai multe ore de la producerea accidentului şi echipajele de poliţişti, criminalişti, dar şi pompieri încă sunt la faţa locului.

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Şofer găsit carbonizat, după ce a intrat frontal într-o cisternă plină cu benzină. Vehiculele au ars ca o torţă, în Brăila