Antena Meniu Search
x

Un şofer încătuşat la Vaslui a lovit poliţiştii şi a fugit acasă, unde a tăiat cătuşele cu flexul

Un şofer încătuşat la Vaslui a lovit poliţiştii şi a fugit acasă, unde a tăiat cătuşele cu flexul. A fost ajutat de fratele lui, iar cei doi au fost lăsaţi în libertate de procurori.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 01.10.2019, 12:34

Şofer încătuşat
Un şofer încătuşat la Vaslui a lovit poliţiştii şi a fugit acasă, unde a tăiat cătuşele cu flexul - Captură video

Un şofer încătuşat la Vaslui a lovit poliţiştii şi a fugit acasă, unde a tăiat cătuşele cu flexul. A fost ajutat de fratele lui, iar cei doi au fost lăsaţi în libertate de procurori.

Un scndal uriaş în trafic a avut loc sâmbătă în Vaslui, un poliţist a ajuns la spital şi a fost nevoit să tragă trei focuri de armă, pentru a imobiliza un şofer. Acesta a fugit însă cu cătuşele la mâini, s-a dus acasă şi le-a tăiat cu flexul, apoi s-a predat la Poliţie.

Un control de rutină pe şoseaua din Fereşti s-a transformat într-un imens scandal, după ce şoferul oprit de un echipaj de poliţie a încercat să schimbe locul cu soţia lui, care era pe scaunul din dreapta. A refuzat testarea cu etilotestul şi a devenit violent când poliţiştii au încercat să îl reţină, scrie Vremea Nouă.

În apărarea şoferului a sărit şi fratele lui, aflat pe bancheta din spate, cei doi lovind poliţiştii. Unul dintre agenţi a tras trei focuri de armă şi a reuşit să îi pună cătuşele şoferului, Nicolae Mocanu. Agresaţi de rudele acestuia, poliţiştii s-au apărat şi atfel şoferul a dispărut efectiv de lângă ei.

Pe acelaşi subiect

După aproape patru ore de la scandal, bărbatul a revenit la locul faptei, fiind convins de un frate de-ai săi să se predea. A venit însă fără cătuşe la mâini şi le-a spus poliţiştilor că le-a tăiat acasă, cu flexul.

Reţinuţi 24 de ore, Nicolae Mocanu şi fratele lui au fost eliberaţi de procurori şi plasaţi sub control judiciar. "În seara de 28 septembrie, ora 19:10, un echipaj de politie rutierã din cadrul Biroului Politie Rutierã al Politiei municipiului Vaslui actiona desfãsurând activitãti de supraveghere si control trafic rutier pe raza satului Feresti, judetul Vaslui.

Cu ocazia activitãtilor desfãsurate a fost depistat un autoturism înmatriculat în judetul Vaslui, ce se deplasa pe un drum public, în care se aflau 4 persoane (doi bãrbati si douã femei). Conducãtorul autoturismului nu a respectat indicatiile echipajului, devenind recalcitrant si agresiv, motiv pentru care politistii au încercat sã îl încãtuseze. 

În acel moment politistii au fost loviti si bruscati de cãtre persoanele aflate în autoturism. Unul dintre politisti a fost nevoit sã foloseascã armamentul din dotare fiind executate 3 focuri de avertisment în plan vertical. A fost sesizat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângã Judecãtoria Vaslui sub aspectul sãvârsirii infractiunii de ultraj.” a declarat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un şofer încătuşat la Vaslui a lovit poliţiştii şi a fugit acasă, unde a tăiat cătuşele cu flexul