Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Șofer, mirat că circulaţia de pe Valea Oltului s-a reluat înainte de termen: "S-au terminat? Bombă! Merem acasă, mă, auzi!"

Se circulă din nou fără restricţii pe Valea Oltului. Lucrările pentru care şoseaua a fost închisă pe timp de zi s-au terminat cu două zile mai devreme decât era anunţat. Vestea i-a bucurat pe şoferii care, până acum, trebuiau fie să ocolească sute de kilometri, fie să aştepte să vină noaptea pentru a putea circula. 

de Redactia Observator

la 08.08.2024 , 20:15

Obişnuiţi cu întârzierea lucărilor de infrastructură, şoferii s-au mirat când au aflat că circulaţia de Valea Oltului s-a reluat înainte de termen. 

"S-au terminat? Şi atunci trebuie să mai stăm aici, nu trebuie? Ce trebuie să facem?", întreabă un cetățean.

"Astă seară e ultima seară", îi spune reporterul.

Vezi și

Șoferii s-au mirat când au aflat că circulaţia de Valea Oltului s-a reluat înainte de termen

Pe acelaşi subiect

"Perfect! Bombă! Merem acasă, mă, auzi!", spune bărbatul.

Circulaţia a fost închisă aproape o lună pe opt kilometri. 20.000 de copaci au fost tăiaţi din apropierea şoselei pentru a face loc viitoarei Autostrăzi Sibiu-Piteşti. În acest timp, şoferii au fost nevoiţi să ocolească sute de kilometri, prin Defileul Jiului sau pe DN1.

Mutarea traficului pe Valea Prahovei a provocat amuteiaje şi mai mari decât de obicei între staţiuni. Tot astăzi, Compania Naţională de Drumuri a anunţat că începerea lucrărilor la viaductul Boița, pe autostrada Sibiu - Piteşti, prima care va străbate Munţii Carpaţi. Drumul de mare viteză costă 3 miliarde de euro şi ar trebui să fie gata în patru ani. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Șofer, mirat că circulaţia de pe Valea Oltului s-a reluat înainte de termen: "S-au terminat? Bombă! Merem acasă, mă, auzi!"