Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Șofer mort după un impact teribil, la intrarea în Slatina. Două fete de 17 și 18 ani, printre victime (Video)

Un tânăr de 31 de ani, din orașul Balș, a murit pe loc, iar alte cinci persoane, printre care două fete de 17 și 18 ani, au fost rănite în urma unui grav accident rutier produs la intrarea în Slatina, în zona Podului Olt.

de Veronica Micu

la 09.10.2020 , 07:14

  • Potrivit ISU Olt, în accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau șase persoane.
  • La faţa locului au intervenit echipaje de poliţie şi mai multe ambulanţe.

Nenorocirea a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în accident fiind implicate două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, cu accesorii pentru descarcerare și un echipaj SMURD, dar și patru echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

În urma impactului teribil, șoferul uneia dintre mașini, dar și o pasageră, au rămas încarcerați în urma accidentului.

Articolul continuă după reclamă

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Din păcate, echipajele de prim-ajutor l-au găsit pe bărbatul aflat la volan, în vârstă de 31 de ani,  din orașul Balș, decedat.

Femeia încarcerată, o tânără de 23 de ani, tot din Balș, era conștientă, politraumatizată, fiind scoasă de pompieri dintre fiarele mașinii. Ea a fost preluată de echipajele medicale și transportată la UPU Slatina.

Tot la UPU Slatina au ajuns și alte trei tinere, aflate în același autoturism, în vârstă de 17, 18 și 31 de ani, conștiente cu diverse traumatisme.

Șoferul celui de-al doilea autoturism implicat în accident, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Mamura, a fost și el transportat la UPU Slatina, pentru investigații medicale amănunțite.

Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator în Dolj, Cristina Oprea.

Citește și:
Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Șofer mort după un impact teribil, la intrarea în Slatina. Două fete de 17 și 18 ani, printre victime (Video)