Antena Meniu Search
x

El este şoferul mort după ce căzut în gol de pe pod, pe Autostrada Transilvania. Bărbatul oprise să-şi repare maşina

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din Bihor și-a pierdut viața, în această dimineaţă, după ce a căzut în gol 12 metri de pe un pod al Autostrăzii Transilvania. Medicii ajunşi la fața locului nu au mai putut să-i salveze viața. 

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din Bihor și-a pierdut viața, în această dimineaţă, după ce a căzut în gol 12 metri de pe un pod al Autostrăzii Transilvania. Medicii ajunşi la fața locului nu au mai putut să-i salveze viața. 

Victima accidentului se numeşte Teo Lăzurean şi era angajat la un dealer auto din Oradea. Bărbatul era divorţat şi tatăl unei fetiţe de 10 ani.

Mașina cu care circula bărbatul pe Autostrada Transilvania, pe sensul de mers Gilău – Turda, s-a defectat pe podul de la kilometrul 16, în jurul orei 4.00.

Pe acelaşi subiect

Platforma legată de maşină a intrat în balans şi s-a desprins rămânând imobilizată, cu un autoturism pe ea, pe a doua bandă de mers. Bărbatul a sunat la administratorul drumului şi a cerut sprijin pentru scoaterea platformei de pe calea de rulare a autostrăzii şi pentru semnalizarea corespunzătoare a zonei.

Echipa care a ajuns pe A3, pentru a semnaliza defecţiunea, a oprit pe sensul de mers Turda – Gilău, iar bărbatul a vrut să treacă de pe un sens pe altul, scrie ziarulclujean.ro.

Din cauza întunericului, bihoreanul nu a realizat că se află pe viaduct şi nu a văzut spaţiul gol care exista între cele două sensuri de mers pe acel pod al autostrăzii. Bărbatul s-a prăbuşit în gol de la o înălţime de peste 12 metri şi a murit.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei.

Colegii s-au arătat şocaţi de dispariţia lui Teo şi îl caracterizează pe acesta ca fiind un coleg "super", în permanenţă săritor şi bine dispus, implicat şi dedicat activităţilor sale, scrie ebihoreanul.ro. E foarte posibil ca felul său voluntar de a fi, în speţă dorinţa de a ajuta echipajul de pe platformă, să îi fi cauzat decesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » El este şoferul mort după ce căzut în gol de pe pod, pe Autostrada Transilvania. Bărbatul oprise să-şi repare maşina