Antena Meniu Search
x

Video Şofer mort într-o Alfa Romeo, după ce a zburat cu 200 km/oră peste un sens giratoriu din Caransebeş

Sfârşit tragic, noaptea trecută, pentru un şofer din Caransebeş. Aflat la volanul unei Alfa Romeo, bărbatul de 45 de ani a zburat cu maşina 50 de metri, după ce a izbit violent sensul giratoriu de la Jupa. Martorii spun că autoturismul avea o viteză de cel puțin 200 km la oră, în momentul impactului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.02.2021, 13:14

Vezi și

Nenorocirea s-a produs pe DN 6, din direcția Caransebeș către Lugoj, la km 458, după ce șoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a lovit inelul de protecție a sensului giratoriu de la intersecția cu Centura Ocolitoare a Municipiului Caransebeș.

După impactul extrem de violent, autoturismul efectiv a zburat zeci de metri în aer și s-a răsturnat cu roțile în sus pe un câmp.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Caransebeș.

Șoferul a murit după impact

Militarii au lucrat să-l scoată pe bărbat dintre fiarele mașinii și să preîntâmpine izbucnirea unui incendiu deoarece din motor și rezervor, se scurgeau uleiul și benzină. 

"S-a intervenit de urgență cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, la locul accidentului sosind și un echipaj SAJ și unul IPJ", au transmis reprezentanții ISU, potrivit infocs.ro.

Din păcate, șoferul a fost scos din mașină în stare de inconștiență și, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, au fost nevoiți să declare decesul.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Şofer mort într-o Alfa Romeo, după ce a zburat cu 200 km/oră peste un sens giratoriu din Caransebeş