Antena Meniu Search
x

Galerie foto Șofer mort într-un Smart făcut bucăți, pe centura Aradului. Mașina s-a înfipt cu viteză într-un camion

Un groaznic accident de circulație s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe centura Aradului. Un bărbat în vârstă de 40 de ani și-a găsit sfârșitul, după ce mașina în care se afla, un Smart, a intrat cu viteză într-un camion. Șoferul a rămas încarcerat după impactul violent, fiind scos de pompieri în stare de inconștiență. Din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

de Redactia Observator

la 20.04.2023, 15:22

Pompierii din cadrul Detașamentului Arad au intervenit cu o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD – Terapie Intensivă Mobilă la un accident rutier produs între un camion șii o mașină , pe centura Aradului, zona BAT. "În urma accidentului a rezultat o victimă (un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani), încarcerată, în stare de inconștiență. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Pompierii arădeni au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului", au transmis reprezentanții ISU Arad.

Șoferul din Smart a murit

Ulterior, militarii au anunțat că șoferul nu a supraviețuit: "Din păcate, victima a suferit leziuni incompatibile cu viața, iar decesul a fost declarat de către medicul echipajului SMURD TIM".

Intervenția este în dinamică, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili dinamica accidentului.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Iulia Pop -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Șofer mort într-un Smart făcut bucăți, pe centura Aradului. Mașina s-a înfipt cu viteză într-un camion