Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un şofer a încercat să omoare un poliţist, la Braşov, pentru că a îndrăznit să-l oprească

Un şofer din Braşov a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a încercat să omoare un poliţist care a încercat să îl oprească, la un control în trafic. Şoferul este acuzat de tentativă de omor şi ultraj.

de Redactia Observator

la 28.07.2018 , 15:49

Un şofer din Braşov a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a încercat să omoare un poliţist care a încercat să îl oprească, la un control în trafic.

Şoferul este acuzat de tentativă de omor şi ultraj.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Ionuţ Marin, a declarat că şoferul unei autoutilitare a fugit, joi, de echipajul care a vrut să îl oprească în trafic pentru un control de rutină. Bărbatul de 38 de ani a încercat să dea cu maşina peste omul legii.

Articolul continuă după reclamă

„Un şofer care conducea o autoutilitară însoţită de semiremorcă, pe Calea Feldioarei, nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de către agentul de poliţie şi a efectuat un viraj către poliţist cu intenţia de a-l accidenta, continuându-şi deplasarea. A fost urmărit de echipajul de poliţie cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune aproximativ un kilometru, fiind blocat în curtea unei societăţi comerciale din zonă, însă în momentul în care a deschis uşa să coboare, şoferul l-a scuipat pe agentul de poliţie”, a declarat Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un şofer a încercat să omoare un poliţist, la Braşov, pentru că a îndrăznit să-l oprească