Antena Meniu Search
x

Șoferul sinucigaș care a omorât o fetiță și pe tatăl ei, în Craiova, "dorea ca moartea lui să apară la TV" (Video)

Leontin Marian Popa, tânărul de 25 din Gherceşti care s-a sinucis și a luat cu el alte două vieți, în tragedia petrecută în dimineața zilei de 28 iulie, pe Centura de Nord a Craiovei, "dorea ca moartea luo să apară la TV".

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.08.2020, 15:17

  • Leontin avea 25 de ani și a intrat pe contrasens în mașina unei familii din Motru.
  • Fetița de 6 ani și tatăl ei, care era la volan, au murit pe loc.

Este afirmația unuia dintre apropiații lui Leontin, care a mărturisit că nu-i poate găsi acestuia nicio scuză pentru gestul său. 

"Eu nu pot să-i găsesc vreo scuză. Nu are nici el şi nici familia lui. L-am cunoscut pe Leontin bine. În ultima lună nu ne-am mai văzut. Era un tip ok, cel puţin aşa părea. Ce mă deranjează este că, după tragedie, cei apropiaţi lui spun că după ce s-a despărţit de Ana, prietena lui, s-a schimbat enorm.. El şi Ana au locuit împreună, au fost colegi de serviciu. Apoi s-au despărţit şi în ultima lună era de nerecunoscut.

Era abătut şi vorbea numai despre faptul că el nu poate trăi fără ea. Că s-a săturat de viaţa asta. Că o va face să plătească. Că nu o să mai aibă linişte. A spus de nenumărate ori că se urcă în maşină şi se opreşte într-un tir. Fratele său când a auzit asta trebuia să intervină. Poate că dacă îl ducea la un psiholog, dacă i-ar fi explicat că nu e în regulă cum gândeşte, că a intra cu maşina într-un tir aşa cum zicea el înseamnă să-l omoare poate şi pe şofer, eu cred că nu se ajungea la tragedia la care s-a ajuns. Leontin nu a ales să intre cu maşina într-un copac, de exemplu. Dorea ca moartea lui să apară la TV.

De asta spunea că se va vorbi mult despre el şi Ana nu-şi va găsi liniştea. Nu pot să-i găsesc nicio scuză. Şi ca mine gândesc şi alţii", a declarat pentru Adevărul un apropiat al tânărului din Gherceşti.

Altcineva susține că Leontin Marian Popa a avut probleme cu legea încă din adolescenţă.

"De mic a creat probleme. Poliţiştii au tras după el când încerca să fure. Avea vreo 16 ani când s-a întâmplat. El şi un prieten au vrut să fure dintr-o gospodărie şi poliţiştii s-au luat după ei. Erau pe un scuter. Prietenul a şi fost împuşcat în picior.

Atunci ştiu că familia l-a susţinut. Aşa cum l-a susţinut şi când avea abateri în trafic. Ştiau că nu e uşă de biserică", a precizat un alt tânăr pentru jurnaliștii de la Adevărul.  

Familie distrusă de un șofer sinucigaș

Reamintim că o familie din Motru a fost distrusă, în dimineața zilei de 28 iulie, pe Centura de Nord a Craiovei, după ce mașina în care se afla a fost spulberată de un șofer intrat pe contrasens.

În urma impactului, șoferul de 41 de ani și fetița lui de 6 ani au murit pe loc. Mama copilei, în vârstă de 34 de ani a fost rănită grav și internată în stare critică la spital. Toți trei mergeau la mare, în mașina lor cumpărată cu doar o zi în urmă.  

În accident și-a pierdut viața și conducătorul auto în vârstă de 25 de ani. Înainte de a comite gestul teribil, scrisese un bilet de adio în care spunea că o iubeşte pe Ana, fosta prietenă, şi că nu vrea să mai trăiască.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Șoferul sinucigaș care a omorât o fetiță și pe tatăl ei, în Craiova, "dorea ca moartea lui să apară la TV" (Video)