Antena Meniu Search
x

Mesajul sfâşietor al Ioanei, iubita şoferului român de 25 de ani, din Piteşti, mort în accidentul din Germania

Un tânăr şofer român de TIR a murit luni seara pe o autostradă din Germania, iar iubita lui, Ioana, a transmis un mesaj sfâşietor pe Facebook. Răpusă de durere, tânăra îl plânge de două zile pe Andrei, care s-a stins la doar 25 de ani.

Un tânăr şofer român de TIR a murit luni seara pe o autostradă din Germania, iar iubita lui, Ioana, a transmis un mesaj sfâşietor pe Facebook. Răpusă de durere, tânăra îl plânge de două zile pe Andrei, care s-a stins la doar 25 de ani.

Andrei îşi serbase ziua de naştere cu două săptămâni în urmă, iar după o vacanţă în ţară plecase din nou în cursă, în Europa. Lucra pe acelaşi camion cu tatăl lui şi luni veneau din Olanda şi transportau carcase de porc spre Italia. A intrat cu camionul în alt TIR accidentat într-o tamponare în lanţ, patru camioane fiind implicate.

El e singurul dintre şoferi mort, în vreme ce tatăl lui, 48 de ani, e în stare gravă la spital.

Pe acelaşi subiect

Ioana, iubita şoferului din Piteşti, a transmis mai multe mesaje sfâşietoare pe Facebook: "Iubitul meu, să ai grijă de mine!", a scris ea alături de o fotografie cu ei doi. Câteva ore mai devreme postase o altă fotografie, cu Andrei, şi mesajul: "Te port în suflet pentru totdeauna, aşa cum ţi-am promis!"

În fine, la o zi după ce aflase tragica veste, Ioana postase o fotografie cu ea şi Andrei şi scrisese: "Îngerul meu".

Sute de alte mesaje de condoleanţe curg pe pagina de Facebook a fetei, de la prieteni şi de la colegi şoferi ai lui Andrei, toţi plângând moartea tânărului.

Un şofer de 23 de ani a fost arestat după accident

Poliţia germană a refăcut dinamica accidentului şi a arestat un şofer de camion de 23 de ani, acuzat de provocarea acestuia. Practic, acesta a venit cu viteză pe banda a doua, depăşind o coloană de TIR-uri, dar brusc a realizat că ratează ieşirea de pe autostradă şi a virat dreapta în faţa unui camion.

Şoferul acestuia a frânat violent şi în el au intrat apoi camioanele care circulau în spate.

Autostrada a fost complet închisă timp de 14 ore, din cauza accidentului în care a pierit Andrei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Mesajul sfâşietor al Ioanei, iubita şoferului român de 25 de ani, din Piteşti, mort în accidentul din Germania