Antena Meniu Search
x

Şoferul tractorului spulberat de tren, în Braşov, urma să împlinească duminică 31 de ani

Sfârşit violent al unui bărbat din Braşov care duminică ar fi împlinit 31 de ani. Aflat la volanul unui tractor, bărbatul nu ar fi observat venirea unui tren la o trecere la nivel peste calea ferată din cauza vegetaţiei de pe marginea drumului. Impactul a fost fatal.

Vezi și

Sfârşit violent al unui bărbat din Braşov care duminică ar fi împlinit 31 de ani. Aflat la volanul unui tractor, bărbatul nu ar fi observat venirea unui tren la o trecere la nivel peste calea ferată din cauza vegetaţiei de pe marginea drumului. Impactul a fost fatal. Trecerea nu avea nici barieră şi nici semnale luminoase, şi era semnalizată doar cu indicatoare rutiere.

Bărbatul era împreună cu un vecin când s-a întâmplat accidentul. Era în jurul orelor 16.00. Fuseseră toată ziua la coasă şi se întorceau spre casă cu tractorul. Când au trecut însă calea ferată spre localitatea Lunca Câlnicului au fost izbiţi în plin de un tren de călători care circula spre Sfântu Gheorghe. La volan era bărbatul de 31 de ani, iar locomotiva a intrat în tractor chiar în partea sa.

Martorii spun că nu ar fi avut vizibilitate din cauza vegetaţiei crescute în zonă.

Soţia tractoristului a venit şi ea la locul accidentului. Se pregăteau de petrecere. Bărbatul urma să-şi serbeze duminică ziua de naştere.

Mecanicul de locomotivă a declarat că n-a văzut tractorul. A fost testat şi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal de ucidere şi vătămare corporală din culpă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şoferul tractorului spulberat de tren, în Braşov, urma să împlinească duminică 31 de ani