Antena Meniu Search
x

Şoferul care a tras cu pistolul într-un vatman are 19 ani şi se află la sediul Poliţiei

Şoferul BMW-ului roşu care era căutat de poliţişti, după ce a tras cu pistolul într-un vatman, în Bucureşti, se află la sediul Poliţiei şi dă declaraţii. El are doar 19 ani.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.09.2020, 12:51

Tânăr audiat după ce a tras cu pistolul în trafic
Pistolarul din Bucureşti a fost prins. El are doar 19 ani şi a tras cu pistolul într-un vatman - Observator

La două ore după evenimentul din trafic, autorităţile au anunţat că şoferul care a tras cu pistolul a fost identificat şi se află la sediul poliţiei.

"Bărbatul care ar fi folosit pistolul cu bile a fost identificat şi la acest moment se află la sediul Secției 16 Poliție", informează autorităţile.

Evenimentul a avut loc în stația Bacovia, iar pistolarul ar fi folosit un pistol cu bile. Vatmanul a fost lovit în picior.

Din primele informații și declarațiile martorilor, se pare că vatmanul ar fi închis ușa în fața unei femei care dorea să se urce, iar persoana din BMW a reacționat violent la toată scena, scoțând pistolul pe geam și trăgând în direcția vatmanului.

"Astăzi, la ora 10:00, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că în sectorul 4 ar fi fost ranit un vatman de către un bărbat, după ce acesta din urmă a folosit un pistol cu bile. La fața locului au sosit polițiștii  precum și un echipaj medical pentru îngrijiri. Vatmanul și-a continuat traseul, după ce a fost consultat de echipajul medical. La acest moment polițiștii desfășoară activități de identificare și depistare a bărbatului care ar fi folosit pistolul cu bile", informează autoritățile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Şoferul care a tras cu pistolul într-un vatman are 19 ani şi se află la sediul Poliţiei