Antena Meniu Search
x

Şoferi de cisternă cu fler de "afacerişti". Schema prin care înşelau benzinăriile pe care le alimentau cu motorină

Patru șoferi sunt cercetați după ce ar fi sustras motorină din autocisternele ce alimentau mai multe benzinării din municipiul Constanța și județele Ilfov și Ialomița.

de Redactia Observator

la 04.11.2023, 16:07

Schema prin care înşelau benzinăriile - Shutterstock (scop ilustrativ)

Potrivit IPJ Constanța, în urma cercetărilor făcute a rezultat că cei patru bărbați, șoferi ai cisternelor cu combustibilul, ar fi sustras cantități din motorina pe care o transportau.

Cum furau motorina din cisternă

În acest scop, aceștia ar fi montat anumite dispozitive cu ajutorul cărora s-ar fi afișat valori mai mici la vanele de descărcare din benzinării. Astfel, ei și-ar fi însușit surplusul de combustibil, pe care ulterior l-ar fi vândut, relatează Mediafax.

Vineri, cei patru șoferi, precum și o a cincea persoană, care ar fi cumpărat motorina sustrasă, au fost prinși în flagrant. În urma activităților desfășurate de polițiști, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 1.000 de litri motorină, 5 telefoane mobile, o pompă de combustibil și suma de aproximativ 4.000 de lei.

Pe acelaşi subiect

Unul dintre șoferi, reținut

Unul dintre șoferi a fost reținut, pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat ulterior instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă. Față de celelate 4 persoane, instanța a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Şoferi de cisternă cu fler de "afacerişti". Schema prin care înşelau benzinăriile pe care le alimentau cu motorină