Antena Meniu Search
x

Șoferi morți de beți la volan, prinși de polițiști pe șoselele din Neamț. Au avut alcoolemie peste limita legală

Doi bărbați din județul Neamț au fost depistați beți la volan de către polițitștii. Oamenii legii i-au oprit în trafic și i-au testat cu aparatul etilotest, iar alcoolemia lor a fost mult peste limită. S-au ales cu dosare penale după ce au condus sub influența băuturilor alcoolice.

de Angela Bertea

la 15.01.2023, 11:41

Șoferi morți de beți la volan, prinși de polițiști pe șoselele din Neamț
Șoferi morți de beți la volan, prinși de polițiști pe șoselele din Neamț - Shutterstock

Un tânăr de 28 de ani a fost prins în trafic, noaptea trecută, sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov, județul Neamț, l-au depistat beat la volanul unei mașini. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice, pentru a stabili cu exactitate alcoolemia. Când se afla în prezența cadrelor medicale, șoferul a refuzat testarea.

"În noaptea de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 02:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au depistat în trafic un tânăr, de 28 de ani, din Roznov, în timp ce conducea un autoturism pe strada Libertății, în localitatea Roznov. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei, unde în prezența cadrelor medicale a refuzat testarea. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul recoltării probelor biologice", au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Un alt bărbat din Neamț, mort de beat la volan

Pe acelaşi subiect

Nu a fost singura situație de acest fel. Un alt bărbat, în vârstă de 35 de ani, a fost depistat de autorități, sub influența băuturilor alcoolice, la volanul unei mașini. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, pentru a stabili cu exactitate alcoolemia.

"La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 19:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au depistat în trafic un bărbat, de 35 de ani, din Piatra-Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 157D, în localitatea Gârcina.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului", susțin autoritățile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Șoferi morți de beți la volan, prinși de polițiști pe șoselele din Neamț. Au avut alcoolemie peste limita legală