Antena Meniu Search
x

Video Şoferiţa din Botoşani care a lovit o mamă şi a abandonat-o în chinuri pe marginea drumului, reţinută de poliţie. Victima, în stare gravă

Accident teribil într-o comună din Botoşani! Vă avertizăm că urmază detalii cu impact emoţional. O femeie se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost lovită de o maşină şi abandonată pe marginea drumului. 

de Redactia Observator

la 31.08.2023, 08:16

Vezi și

Victima, în vârstă de 40 de ani, mergea împreună cu băiatul ei care suferă de autism pe marginea drumului noaptea spre casă. La un moment dat, o maşină condusă cu viteză de o tânără de 22 de ani a lovit-o pe femeie şi a aruncat-o câţiva metri într-un şanţ de pe marginea drumului.

Şoferiţa, reţinută de poliţie

Realizând ce a făcut, şoferiţa a fugit de la faţa locului şi şi-a abandonat mai apoi maşina în curtea iubitului ei. La faţa locului a ajuns un echipaj smurd care a dus-o pe femeie şi pe copilul acesteia la spital, iar ulterior şoferiţa a fost găsită şi dusă la audieri. 

Delia Neniscu, Purtător de cuvânt IPJ Botoşani: Poliţiştii din cadrul serviciului rutier au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unei tinere 22 de ani din comuna Coţuşca. Bănuită de comiterea acţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Şoferiţa din Botoşani care a lovit o mamă şi a abandonat-o în chinuri pe marginea drumului, reţinută de poliţie. Victima, în stare gravă