Antena Meniu Search
x

Video Șoferul beat și drogat care a făcut dezastru cu BMW-ul, pe străzile din Târgu Mureș, a fost arestat pentru 30 de zile

Șoferul băut și drogat care a făcut dezastru pe străzile din Târgu Mureș, după ce a lovit cu maşina un TIR, apoi a fugit de la locul accidentului, fiind urmărit de poliție, a fost arestat pentru 30 de zile.

de Redactia Observator

la 25.10.2023, 09:40

Vezi și

Bărbatul de 53 de ani este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni. "În cursul serii de ieri, 24 octombrie a.c., magistraţii Judecătoriei Târgu Mureş au admis propunerea de arestare preventivă a bărbatului de 53 de ani, cercetat pentru mai multe infracţiuni rutiere, pe numele său fiind astfel  emis un mandat de arestare, pentru o perioadă de 30 de zile", a transmis, miercuri dimineaţă, IPJ Mureş.

În goana haotică, șoferul fugar a smuls cu mașina un copac de pe marginea drumului

Reamintim că, în noaptea de luni spre marți, un şofer cu permisul suspendat, băut şi drogat, a fost urmărit prin tot oraşul Târgu Mureș de cinci echipaje de poliţie, după ce a provocat un accident. Nici focurile de armă, nici faptul că a lovit un TIR şi o maşină nu l-au oprit pe bărbat.

Abia când a intrat într-un gard poliţiştii au reuşit să-l încătuşeze.

Şoferul de 53 de ani este om de afaceri in Târgu Mureş. Avea permisul suspendat din august, după ce ar fi refuzat recoltarea de probe biologice. A aplicat aceeaşi metodă şi acum, însă, odată ajuns la spital, testele au confirmat starea în care se afla. În urma cursei nebune, bărbatul s-a ales cu o listă lungă de acuzaţii: vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Șoferul beat și drogat care a făcut dezastru cu BMW-ul, pe străzile din Târgu Mureș, a fost arestat pentru 30 de zile