Antena Meniu Search
x

Video Şoferul care a lovit o tânără pe trecere şi a fugit, prins de poliţie. Cele două maşini plecaseră în urmărirea lui, după accident

Răsturnare de situaţie în cazul accidentului din Bucureşti în care o adolescentă a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni, iar apoi pare ca este ignorată de ceilalţi şoferi. De fapt, participanţii la trafic nu o ocolesc, ci dau dovadă de spirit civic şi gonesc după vinovat, în timp ce sună la poliţie. Fata de 15 ani a fost de sâmbătă până ieri la Terapie Intensivă. Medicii spun că viaţa ei nu mai este acum în pericol. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 14.11.2023, 19:29

Vezi și

Imaginile şocante au devenit virale pe internet. Un şofer circula sâmbătă la amiază pe bulevardul Iuliu Maniu din Bucureşti, iar în momentul în care s-a apropiat de trecerea de pietoni a accelerat şi a lovit-o în plin pe fata de 15 ani care traversa.

Fără nicio remuşcare, tânărul de 20 de ani care se afla la volan şi-a continuat drumul. Şoferul care a oprit să-i dea prioritate fetei a pornit avariile şi a ocolit victima. Deşi pare că fuge de orice responsabilitate, bărbatul pleacă de fapt în urmărirea şoferului care a comis accidentul. Un alt conducător auto îi urmează exemplul. Între timp, cei doi sună la 112. Nu mai puţin de 5 apeluri sunt înregistrate în dispecerat. Doi pietoni vin lângă adolescentă să vadă cum se simte şi aşteaptă salvarea. 

  • Martor: Erau două salvări SMURD şi o maşină de pompieri. Am văzut doar când au dus targa în salvare. 

Accident în București. Fata de 15 ani a fost rănită grav şi transportată la spital

Pe acelaşi subiect

Are un traumatism cranian sever şi a fost până azi la Terapie Intensivă. Este în stare stabilă şi va rămâne sub supravegherea medicilor. 

  • Bogdan Dinu, reporter Observator: Profesorii Colegiului Tehnic din apropiere povestesc că fata le este elevă şi că stă în căminul liceului. Liceu aflat la doar câţiva metri de trecerea de pietoni pe care a avut loc accidentului. 

Şoferul care a fugit de la locul accidentului a fost prins de poliţişti la scurt timp. 

  • Martor: Şoferii... dacă atât îi duce mintea. Nu au resposabilitate. În mare parte, asta e problema: viteza.  

Conducătorul auto vinovat a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cazul lui a fost dispusă măsura controlului judiciar. Este cercetat penal pentu vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Şoferul care a lovit o tânără pe trecere şi a fugit, prins de poliţie. Cele două maşini plecaseră în urmărirea lui, după accident