Antena Meniu Search
x

Video Şoferul care a ucis-o pe Denisa cu BMW-ul, într-o stație de autobuz din Baia Mare, a fost condamnat de prima instanţă

Şoferul de 20 de ani care, în iulie 2021, a spulberat cu BMW-ul doi tineri proaspăt căsătoriți, într-o stație de autobuz din Baia Mare, a fost condamnat în primă instanță la 3 ani de închisoare. În urma accidentului, Denisa a murit la doar 21 de ani, în timp ce soțul ei Raul, de 23 de ani, a fost grav rănit.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.01.2022, 12:26

Şoferul care a ucis-o pe Denisa cu BMW-ul, într-o stație de autobuz din Baia Mare, a fost condamnat de prima instanţă

Judecătoria Baia Mare l-a condamnat șoferul din Buciumi la 3 ani închisoare, din care se scade perioada de arest preventiv și arest la domiciliu. De asemenea, daunele morale pe care ar trebui să le achite asiguratorul Euroins către rudele tinerei decedate și către soțul ei rănit în accident depășesc suma de 1,3 milioane euro.

Ce spune Judecătoria Baia Mare

Soluția pe scurt: ”În temeiul art 192 alin 1 și 2 Cod penal, cu aplicarea art 396 alin 10 Cod de procedura penală condamnă pe inculpatul O.V.F. la pedeapsa închisorii de 2 ani și 8 luni pentru comiterea infracițiunii de ucidere din culpă. În temeiul art 67 cod penal aplică inculpatului pedeapsa complementară prevăzută de art 66 alin 1 lit i. cod penal, anume aceea a interzicerii dreptului de a conducere autovehicule pentru o perioadă de 3 ani.

În temeiul art. 65 alin. 1 cod penal, aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii dreptului de a conduce autovehicule prev. de art. 66 alin. 1 lit. i cod penal. În temeiul art. 196 alin. 2 şi 3 cod penal, cu aplicarea art. 396 alin. 10 Cod de procedură penală, condamnă pe inculpatul Onaci Vlad Florin la pedeapsa închisorii de 1 an pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Pe acelaşi subiect

În temeiul art. 38 alin. 2 cod penal, rap. la art. 39 alin. 1 lit. b Cod penal, va aplica inculpatului pedeapsa închisorii de 2 ani şi 8 luni închisoare, la care va adăuga sporul obligatoriu de o treime din pedeapsa de 1 an închisoare (1/3 din 1 an= 4 luni), rezultând în final o pedeapsă de 3 ani închisoare.

În temeiul art. 45 alin. 1 cod penal, aplică inculpatului pedeapsa complementară prev. de art. 66 alin. 1 lit. i cod penal, anume aceea a interzicerii dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 3 ani. În temeiul art. 45 alin. 1 şi 3 cod penal, rap. la art. 65 alin. 1 cod penal, aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii dreptului de a conduce autovehicule prev. de art. 66 alin. 1 lit. i cod penal. În temeiul art. 399 alin. 1 cod de procedură penală, menţine măsura preventivă a arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpat prin Încheierea penală nr. 3652/17.11.2021 a Judecătoriei Baia Mare, definitivă prin Decizia penală nr. 233/C/25.11.2021 a Tribunalului Maramureş".

Citiți decizia Judecătoriei Baia Mare, integral, AICI

Filmul tragediei din Baia Mare: Denisa a murit la două zile după accident

Reamintim că Raul și Denisa, doi tineri proaspăt căsătoriți, se aflau într-o stație de autobuz din Baia Mare când au fost spuberați de un BMW scăpat de sub control. În timp ce fata a murit la câteva zile după accident, soțul ei, a fost grav rănit. Tragedia a avut loc în 3 iulie 2021, iar accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Atenție, Imagini cu puternic impact emoțional!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Şoferul care a ucis-o pe Denisa cu BMW-ul, într-o stație de autobuz din Baia Mare, a fost condamnat de prima instanţă