Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şoferul care a provocat carnagiul de la Ovidiu a fost înmormântat! Prima ipoteză luată în calcul de anchetatori!

Vasile Piştale, şoferul care a provocat accidentul de la Ovidiu în urma căruia a murit atât el, cât şi doi tineri din Năvodari, a fost înmormântat.

de Redactia Observator

la 14.11.2017 , 15:29

Vasile Piştale, şoferul care a provocat accidentul de la Ovidiu în urma căruia a murit atât el, cât şi doi tineri din Năvodari, a fost înmormântat.

Totodată, a ieşit la iveală şi o primă ipoteză în ceea ce priveşte cauza accidentului. Şoferului în vârstă de 63 de ani a autoutilitarei care a pătruns pe contrasens, i s-ar fi făcut rău la volan şi astfel a pierdut controlul direcţiei.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Pentru că în zonă se circulă cu viteză foarte mare şi nu există separatoare de sens, autoutilitara a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal cu un autoturism BMW condus de Alexandru, un tânăr de 27 de ani, din Năvodari.

În BMW se mai afla şi Octavia, iubita lui Alexandru, o tânără de 25 de ani. În urma impactului devastator, atât şoferul autoutilitarei, cât şi cei doi tineri din BMW, au rămas prinşi între fiarele contorsionate, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa.

Toţi trei au murit pe loc, în timp ce un alt bărbat, pasager în autoutilitară, a supravieţuit şi a ajuns de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Şoferul care a provocat carnagiul de la Ovidiu a fost înmormântat! Prima ipoteză luată în calcul de anchetatori!