Antena Meniu Search
x

Şoferul drogat din Brăila, dus la mandat. Marius Parfenie a înjunghiat un bărbat, apoi a intrat cu maşina în mulţime, la mall (Video)

Astăzi, Marius Valentin Parfenie, tânărul de 20 de ani care a intrat intenţionat cu maşina în mulţimea din parcarea unui mall din Brăila, ar putea fi arestat. 

Astăzi, Marius Valentin Parfenie, tânărul de 20 de ani care a intrat intenţionat cu maşina în mulţimea din parcarea unui mall din Brăila, ar putea fi arestat. 

Ieri, Marius Parfenie a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a accidentat zece persoane, printre care doi copii. Conducea o maşină furată de la un bărbat pe care l-a înjunghiat şi l-a abandonat pe marginea drumului.

A fugit apoi pe şoseaua de centură, unde a lovit alţi doi oameni. În cele din urmă, a ajuns în parcarea unui mall, unde a lovit în plin 7 persoane. 

Marius Parfenie urmează să fie prezentat astăzi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Pe acelaşi subiect

Atacul de la mall din Brăila

Marius Parfenie a comis atacul de la mall-ul din Brăila, duminică, la miezul zilei.

Baut si, cel mai probabil, drogat, un brailean de 20 de ani si-a pus in gand „sa curga sange”. A furat o masina, injunghiindu-l pe proprietar, iar apoi a pornit intr-o cursa care s-a sfarsit cu ranirea altor noua persoane, printre care si doi copii.

Un atentat de o violenta fara precedent in Romania.

Marius Valentin Parfenie l-a convins pe un barbat din Cazasu, in varsta de 42 de ani, care oferea spre vanzare o Skoda Superb, sa plece impreuna pentru a proba autoturismul. Ar fi vrut sa cumpere masina pe care se cerea aproximativ 8.000 de euro. 

Marius Parfenie a înjunghiat un bărbat, apoi a intrat cu maşina în mulţime, la mall

Numai că ce a urmat este halucinant: l-a injunghiat de mai multe ori pe proprietar, l-a lasat in drum si s-a indreptat spre mall-ul de la marginea orasului. A calcat acceleratia si nu a mai tinut cont de nimic. Pe Soseaua de Centura, la mica distanta de depoul Braicar, a intrat pe contrasens, indreptandu-se spre doi barbati, soferi la Braicar, aflati pe marginea drumului. I-a spulberat ca pe popice si si-a vazut de drum. Cei doi raniti au ajuns la spital.

Tanarul hotarase sa-si incheie cursa intr-o balta de sange. A intrat in parcarea centrului comercial si s-a oprit in usile de acces de la intrarea principala. Desi a vrut sa ajunga in mall, stalpii de beton au reusit sa ii dea peste cap braileanului planul bolnav.

„Trebuie sa curga sange pentru tara asta! Sunt un terorist! Vreau sa curga sange pentru Romania!”, a strigat tanarul incoerent si extrem de agitat.

A accidentat grav şapte persoane, printre care doi copii de 11 şi 13 ani.

Tânărul care a provocat atacul fără precedent în Brăila a fost condamnat în urmă cu fix un an, într-un dosar de loviri şi alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Şoferul drogat din Brăila, dus la mandat. Marius Parfenie a înjunghiat un bărbat, apoi a intrat cu maşina în mulţime, la mall (Video)