Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Minică Cocalaru", şoferul fugar care a spulberat 5 maşini în Bucureşti, a fost arestat pentru 30 de zile

Gheorghe Iancu, zis "Minică Cocalaru", şoferul care vineri a spulberat cinci maşini în Bucureşti, în timp ce era urmărit de poliţie, a fost arestat.

de Redactia Observator

la 15.07.2018 , 13:52

"Minică Cocalaru", şoferul fugar care a spulberat 5 maşini în Bucureşti, a fost arestat pentru 30 de zile "Minică Cocalaru", şoferul fugar care a spulberat 5 maşini în Bucureşti, a fost arestat pentru 30 de zile - Facebook

Gheorghe Iancu, zis "Minică Cocalaru", şoferul care vineri a spulberat cinci maşini în Bucureşti, în timp ce era urmărit de poliţie, a fost arestat.

Judecătoria Sectorului 1 a emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

Gheorghe Iancu este este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. 

Articolul continuă după reclamă

Accidentul a avut loc pe strada Alexandru Şerbănescu, de unde suspectul a fugit. După mai bine de 30 de ore el a fost găsit de poliţişti, fiind reţinut.

Pe acelaşi subiect

Cursa nebună, cu poliţiştii pe urme, a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

"Minică Cocalaru" are 39 de ani şi este recidivist. A mai fost condamnat de două ori pentru furt calificat şi o dată pentru tâlhărie. În total, 12 ani de închisoare.

Ultima oară a fost eliberat în octombrie anul trecut, în baza legii recursului compensatoriu. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » "Minică Cocalaru", şoferul fugar care a spulberat 5 maşini în Bucureşti, a fost arestat pentru 30 de zile