Antena Meniu Search
x

Şoferul mort în accidentul cumplit de la Botoşani a lovit intenţionat camionul. Suferea de cancer în stare terminală (Video)

Șoferul camionului în care s-a izbit conducătorul auto al autoturismului Opel a declarat că acesta l-a lovit intenţionat. Bărbatul povestește că maşina Opel avea în jur de 100 de km la oră, a intrat pe contrasens şi a accelerat în linie dreaptă, cu intenţia clară de a-l lovi.

Șoferul camionului în care s-a izbit conducătorul auto al autoturismului Opel a declarat că acesta l-a lovit intenţionat.

Bărbatul povestește că maşina Opel avea în jur de 100 de km la oră, a intrat pe contrasens şi a accelerat în linie dreaptă, cu intenţia clară de a-l lovi, scrie presa locală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

De asemenea, familia bărbatului mort, inclusiv soția, se afla într-un autoturism în spate și a văzut totul. Liviu Roșu, şoferul decedat, era în stadiu terminal fiind suferind de o boală incurabilă. În această dimineață, membrii familiei s-au iertat reciproc, într-un soi de despărțire.

La căpătâiul mortului, un asistent de pe SMURD a fost cel care a aprins o lumânare, pentru ca sufletul lui să aibă drum lin spre lumea celor drepți.

Reamintim că un accident teribil a avut loc cu puţin timp în urmă, la Botoşani. Şoferul unui Opel a provocat un impact fatal cu un camion.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şoferul mort în accidentul cumplit de la Botoşani a lovit intenţionat camionul. Suferea de cancer în stare terminală (Video)