Antena Meniu Search
x

Şoferul care a ucis un copil de 3 ani, pe mama lui, însărcinată, şi bunica, în Tulcea, filmat când iese din maşină şi fuge (video)

Şoferul care a ucis un copil de 3 ani, pe mama lui, însărcinată, şi bunica, la Tulcea, filmat când iese din maşină şi fuge. Bărbatul, care are 39 de ani, era beat şi a intrat cu 150 la oră în curtea unei case, în Văcăreni.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 12.08.2019, 07:49

Şoferul care a ucis un copil de 3 ani, pe mama lui, însărcinată, şi bunica, la Tulcea, filmat când iese din maşină şi fuge. Bărbatul, care are 39 de ani, era beat şi a intrat cu 150 la oră în curtea unei case, în Văcăreni.

Un accident teribil a avut loc duminică seară pe o şosea din Tulcea, unde un BMW M6 decapotabil, de 570 CP, a intrat într-o curte cu peste 150 km/h. Un copil de 3 ani şi o femeie de 71 de ani au murit pe loc. Mama copilului, care era însărcinată în 7 luni, a murit în elicopterul SMURD care o transporta la Galaţi.

Un bărbat care călătorea pe bancheta din spate a BMW-ului a transmis live pe Facebook accidentul. În imagini se vede cum şoferul e şicanat de un al treilea ocupant al bolidului, care stătea în dreapta. 

Live-ul pe Facebook, făcut de pe bancheta din spate a mașinii decapotabile, începe din momentul în care șoferul, un bărbat din Luncavița, demarează.

Pe acelaşi subiect

Umează o cursă nebună, de aproape 2 minute. Șoferul gonește cu viteză foarte mare. Pierde controlul mașinii, care zboară de pe șosea și intră într-o curte din localitatea Văcăreni, unde lovește 4 oameni. La 17 secunde după impact, şoferul e văzut pe imagini cum coboară din maşină şi fuge. Prietenii lui, răniţi, au fost scoşi dintre fiarele contorsionate.

Mașina a luat foc după impact, dar, așa cum se vede în imagini, incendiul a fost stins.

Polițiștii au reușit să îl prindă rapid pe şofer, la Luncaviţa, acolo unde locuieşte. L-au supus alcooltestului și au descoperit astfel că era băut. Rezultatul etilotestului a fost de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Şoferul care a ucis un copil de 3 ani, pe mama lui, însărcinată, şi bunica, în Tulcea, filmat când iese din maşină şi fuge (video)