Antena Meniu Search
x

Şoferul unei ambulanţe a fost OPRIT din misiune de un poliţist după ce a lovit un porc: 'Facem braconaj cu Ambulanţa?' - VIDEO

Şoferul unei ambulanţe a fost tras pe dreapta de un poliţist după ce a lovit un porc mistreţ care i-a sărit în faţă, în timp ce se îndrepta către un pacient care sunase la numărul unic de urgenţă 112.

Şoferul unei ambulanţe a fost tras pe dreapta de un poliţist după ce a lovit un porc mistreţ care i-a sărit în faţă, în timp ce se îndrepta către un pacient care sunase la numărul unic de urgenţă 112.

Totul s-a întâmplat în judeţul Mehedinţi, în timpul unei misiuni de urgenţă a ambulanţei. Şoferul a povestit pentru observ.tot cum a lovit un porc mistreţ cu maşina, iar ulterior a fost tras pe dreapta, amendat şi ţinut timp de două ore pentru declaraţii.

Pentru pacientul care avea nevoie de ajutor, Serviciul de Ambulanţă Mehedinţi a trimis o altă autospecială aflată la o distanţă de 70 de kilometri.

"În jurul orei 0.50, mă deplasam cu autosanitara la Gârla Mare, la un pacient. Mergând pe drum între Vatra și Gârla Mare, la un moment dat, în față, din partea stângă, mi-a apărut un porc mistreț. Din scurt, în doi-trei metri. (...) Porcul a venit în viteză, eu am dat în frână cât am putut, mașina într-adevăr a frânat. (...) Porcul a murit, eu am oprit, în momentul în care eu mă uitam a apărut și Poliția de Frontieră lângă mine. «Ce s-a întâmplat domnul ambulanțier?» (...) Am sunat la 112, am anunțat șefii noștri ce s-a întâmplat (...) Domnul polițist ne-a făcut braconieri (...), ne-a zis să lăsăm salvarea acolo, în câmp, noaptea, și să plec cu dânsul la Vânju Mare să-mi ia probe. (...) Mi-a dat amendă, 870 de lei, mi-a zis că nu am adaptat viteza la condițiile de drum", a declarat șoferul de Ambulanță.

Pe acelaşi subiect

Potrivit acestuia, agentul de poliție l-ar fi sancționat și cu șase puncte de penalizare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Şoferul unei ambulanţe a fost OPRIT din misiune de un poliţist după ce a lovit un porc: 'Facem braconaj cu Ambulanţa?' - VIDEO