Antena Meniu Search
x

Curs valutar

'Şoseaua Morţii' din Iaşi a făcut 174 de victime în ultimii zece ani: 'Sute de copii au rămas orfani'

'Şoseaua Morţii' din Iaşi a făcut 174 de victime în ultimii zece ani. Sute de copii au rămas orfani şi zeci de familii au fost devastate de numeroase accidente ce ar fi putut fi prevenite, dacă s-ar fi dorit acest lucru.

de Redactia Observator

la 11.07.2018 , 15:28

174 de oameni au murit pe Soseaua Mortii din Iasi in ultimii zece ani 'Şoseaua Morţii' din Iaşi a făcut 174 de victime în ultimii zece ani - Observator

'Şoseaua Morţii' din Iaşi a făcut 174 de victime în ultimii zece ani. Sute de copii au rămas orfani şi zeci de familii au fost devastate de numeroase accidente ce ar fi putut fi prevenite, dacă s-ar fi dorit acest lucru.

Drumul european E583 care leagă Iaşi şi DN 2, în apropiere de Roman, a primit numele de 'Şoseaua Morţii' datorită accidentelor foarte grave în urma cărora 174 de oameni şi-au pierdut viaţa.

Potrivit datelor statistice, aproape 200 de familii au fost distruse şi sute de copii au rămas orfani în urma accidentelor produse în ultimii 10 ani.

Articolul continuă după reclamă

La fel ca în urmă cu zece ani, 'Şoseaua Morţii' arată la fel. Cu toate că ar exista numeroase soluţii pentru a pune capăt carnagiilor, autorităţile nu au făcut nimic pentru a schimba acest lucru.

Pe acelaşi subiect

Un simplu parapet despărţitor ar fi fost de ajuns pentru a putea elimina în totalitate accidentele frontale. De altfel, acestea sunt principalele accidente mortale.

Patru morţi, în numai câteva ore pe 'Şoseaua Morţii' din Iaşi

Ieri, în numai câteva ore, patru oameni au murit în două accidente cumplite ce au avut loc pe 'Şoseaua Morţii'.

Ambele tragedii s-au produs între localităţile Leţcani şi Bălţaţi şi în ambele cazuri şoferii au intrat pe contrasens cu mare viteză.

În primul accident, produs în zona Leţcani, trei oameni au murit după ce două maşini s-au ciocnit frontal.

În cel de-al doilea accident, un tânăr de 28 de ani a murit pe loc după ce a intrat cu maşina, în plin, într-un autocar.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » 'Şoseaua Morţii' din Iaşi a făcut 174 de victime în ultimii zece ani: 'Sute de copii au rămas orfani'