Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Soţi din Bucureşti, arestaţi după ce şi-ar fi violat în repetate rânduri nepoatele de 12 şi 13 ani. Ororile la care ar fi fost supuse copilele

Caz revoltător în Bucureşti. Soţ şi soţie, arestaţi după ce ar fi violat în repetate rânduri două nepoate în vârstă de 12 și 13 ani, în timp ce se aflau în grija acestora.

de Redactia Observator

la 01.07.2023 , 13:01

Soţ şi soţie, arestaţi după ce şi-ar fi violat în repetate rânduri nepoatele de 12 şi 13 ani - Shutterstock

Două persoane, soț și soție, din Sectorul 4 al Capitalei, au fost arestate preventiv perioadă de 30 de zile, după ce, în 2022, ar fi violat în repetate rânduri două nepoate în vârstă de 12 și 13 ani, care se aflau în grija lor.

Fetiţele de 12 şi 13 ani, violate în repetate rânduri 

Sunt cercetaţi pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de viol și corupere sexuală a minorilor.

Articolul continuă după reclamă

„În fapt, în perioada februarie 2022 - decembrie 2022, în timp ce acestia locuiau cu cei doi copii minori ai lor, dar și cu cele două persoanele vătămate (fiind vorba despre două nepoate în vârstă de 12 și 13 ani), în două imobile din București, profitând de starea de minoritate a victimelor, de faptul că se aflau în grija lor și de autoritatea pe care o aveau asupra acestora, prin constrângere fizică și morală, pe fondul unui comportament violent, atât fizic, cât și verbal, în mod constant, ar fi întreținut cu minorele lăsate în grija lor, în repetate rânduri, raporturi sexuale”, arată Poliția Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Investigații Criminale - Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de viol și de corupere sexuala a minorilor.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Soţi din Bucureşti, arestaţi după ce şi-ar fi violat în repetate rânduri nepoatele de 12 şi 13 ani. Ororile la care ar fi fost supuse copilele