Antena Meniu Search
x

Soția criminalului din Caracal s-a întors acasă din Italia și participă, cu soțul ei, la noi percheziții

Soția criminalului din Caracal s-a întors acasă din Italia. Femeia a fost văzută luând parte la noi percheziții, sâmbătă, în casa lui Gheorghe Dincă. Suspectul, de asemenea, a fost adus de polițiști.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 27.07.2019, 18:17

Anchetatori la casa criminalului din Caracal
Noi percheziții au loc la casa criminalului din Caracal - Observator

Soția criminalului din Caracal s-a întors acasă din Italia. Femeia a fost văzută luând parte la noi percheziții, sâmbătă, în casa lui Gheorghe Dincă. Suspectul, de asemenea, a fost adus de polițiști.

O nouă acțiune a poliției e în desfășurare sâmbătă după amiază în casa criminalului din Caracal. Numeroși polițiști cercetează din nou proprietatea bărbatului de 66 de ani, suspectat că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu.

La percheziții a fost văzută și o femeie în haine negre. Este vorba despre soția lui Gheorghe Dincă. Femeia a revenit din Italia, unde e stabilită cu cei 4 copii ai cuplului.

Surse din anchetă spun că soția, o fată și un băiat al cuplului au fost deja audiați în cursul zilei.

La percheziții a fost adus inclusiv Gheorghe Dincă. Încătușat, bărbatul a fost văzut înconjurat de polițiști. Anchetatorii caută noi indicii după ce bărbatul a negat că ar fi ucis-o pe Alexandra Măceșanu, adolescenta de 15 ani dată dispărută zilele trecute. El a susținut, de asemenea, că nu are nicio legătură cu dispariția unei alte adolescente, Luiza Melencu.

Tribunalul din Dolj l-a trimis în arest preventiv pe 30 de zile pe Gheorghe Dincă, însă el a contestat decizia. Suspectul e căsătorit însă e despărțit de restul familiei și locuia singur în casa din Caracal. Oficial, nu a divorțat de soție, însă femeia și copiii cuplului locuiesc în Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Soția criminalului din Caracal s-a întors acasă din Italia și participă, cu soțul ei, la noi percheziții