Antena Meniu Search
x

"Soția mea încă îl aşteaptă, mă roagă să-i dau mesaje să se întoarcă acasă". Mărturiile tulburătoare ale tatălui lui Sebi, băiatul ucis la 2 Mai

Nenorocirea de la 2 Mai a lăsat răni adânci în sufletele părinților copiilor uciși de Vlad Pascu. A trecut mai bine de o lună de când Sebastian și Roberta au fost luați de lângă familiile lor. Durerea însă nu va dispărea niciodată. Tatăl lui Sebi a făcut mărturii de-a dreptul sfâșietoare. Mama băiatului încă este în stare de șoc și nu realizează că Sebi nu o să mai vină niciodată acasă. 

de Redactia Observator

la 19.09.2023, 11:35

Mărturiile tulburătoare ale tatălui lui Sebi, băiatul ucis la 2 Mai
Mărturiile tulburătoare ale tatălui lui Sebi, băiatul ucis la 2 Mai

Peste moartea propriului copil nu se trece niciodată. Tatăl lui Sebastian, Valentin Olariu, a făcut declarații tulburătoare despre cum arată viața lui și a soției sale după nenorocire. El a povestit că femeia este încă în stare de șoc și nu realizează că fiul el a murit. Ba mai mult, încă îl așteaptă să vină acasă, potrivit BZI.ro.

„Nu doresc nimănui să simtă ceea ce simţim noi în momentele astea şi ce am simţit noi în aceste patru săptămâni! Soţia mea încă îl aşteaptă, mă roagă să-i dau mesaje să se întoarcă acasă! Mă roagă să-i dau mesaj şi să nu plece de la cazare că va fi omorât! Asta se întâmplă în fiercare vineri seara, el a murit sâmbătă dimineanţă”, a declarat, Valentin Olariu.

Tatăl lui Sebi este revoltat și vrea să se facă dreptate. El a criticar dur modul în care a ales că acționeze Miruna Pascu, mama lui Vlad. 

„Nu cred că poate fi numită mamă! Dacă era mamă îi dădea sfaturi exact cum i.am dat eu băiatului meu, iar eu nu mai eram aici, eram acasă cu băiatul meu! Dosarul a venit acum la Bucureşti şi sper că aici se va face dreptate, iar autorul accidentului să fie în puşcărie pentru mult timp! Eu acum mă duc la cimitir, în vizită la băiatul meu!”, a mai menționat Valentin Olariu.

Pe acelaşi subiect

Miruna Pascu, arestată pentru șantaj

Mama şoferului drogat, care a provocat tragedia din 2 Mai, a fost arestată pentru şantaj. I-au convins pe procurori mai multe interceptări care ne dezvăluie modul uluitor prin care Miruna Pascu a înţeles să lase justiţia să-şi spună cuvântul.

Femeia încerca să-i intimideze pe amicii fiului său şi îi ameninţa că va divulga informaţii compromiţătoare despre ei dacă nu îl scot basma curată. Martori din dosar povestesc cum Vlad avea casa plină de droguri. Timp de nouă zile când un ofiţer sub acoperire s-a infiltrat în grupul de apropiaţi al familiei Pascu, anchetatorii au reuşit să adune probe extrem de importante. 

Vorbim în primul rând despre discuţii dintre Vlad Pascu care se află acum în arest preventiv la Constanţa şi mama lui, discuţii între Miruna Pascu şi mai mulţi apropiaţi ai lui Vlad Pascu ale căror declaraţii pot cântări extrem de mult în tot cursul anchetei, în decizia judecătorilor.

Sunt mai multe mesaje pe care le-a schimbat în toate aceste zile. Unul dintre martorii-cheie în toată această anchetă este iubita lui Vlad Pascu, Rebeca, cea care a şi făcut denunţul la DIICOT împreună cu mama ei, iar cele două împreună cu ofiţerul sub acoperire au reuşit în cele 9 zile să adune suficiente probe care să trimită încă patru persoane în arest preventiv, pe lângă Vlad Pascu. 

Și părinții Robertei, fata ucisă în accident, au avut un mesaj pentru Miruna Pascu

Mama lui Vlad Pascu pusese la cale o întreagă campanie pentru a-şi scăpa fiul de închisoare după ce acesta a ucis doi oameni. Intenţiona să plătească articole în presă în care să-l pună într-o lumină favorabilă. În locul unui individ sfidător, urma să fie prezentat ca un copil care a luat-o pe căi greşite din cauza tatălui. Sunt pregătiri ce amintesc de cazul Mario Iorgulescu. Planurile reies din convorbirile interceptate de procurori. Stenogramele dintre Miruna Pascu și Vlad au fost citite şi de părinţii Robertei, fata ucisă în 2 mai de Vlad Pascu. Au un mesaj pentru mama lui.

Părinții Robertei: Să înceteze cu influenţa, în paranteză, banii către diverşi procurori. De bine de rău, copilul ei trăieşte, este în viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Soția mea încă îl aşteaptă, mă roagă să-i dau mesaje să se întoarcă acasă". Mărturiile tulburătoare ale tatălui lui Sebi, băiatul ucis la 2 Mai