Antena Meniu Search
x

Soţul tinerei strivite de o maşină în Giurgiu a fost reţinut pentru ucidere din culpă

Soţul tinerei în vârstă de 26 de ani, care a murit strivită de o maşină, noaptea trecută, în localitatea Floreşti-Stoeneşti din Giurgiu, a fost reţinut pentru ucidere din culpă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 28.02.2019, 10:47

Soţul tinerei în vârstă de 26 de ani, care a murit strivită de o maşină, noaptea trecută, în localitatea Floreşti-Stoeneşti din Giurgiu, a fost reţinut pentru ucidere din culpă.

Deşi iniţial anchetatorii au primit informaţia că fata de 26 de ani se afla la volanul maşinii răsturnate, ulterior au descoperit că autoturismul era condus de soţul tinerei, un bărbat de 31 de ani, din Floreşti-Stoeneşti.

Mai mult, poliţiştii au descoperit că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"În urma cercetărilor a reieşit faptul că maşina era condusă de un bărbat în vârstă de 31 de ani din Floreşti-Stoeneşti şi, într-o curbă, s-a răsturnat, iar femeia a fost prinsă sub caroseria autovehiculului. În urma analizelor a reieşit faptul că şoferul avea o alcoolemie de 0,78 grame alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost reţinut pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate pentru ucidere din culpă şi conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Pe acelaşi subiect

Tragedia s-a produs, noaptea trecută, pe drumul comunal dintre satele Floreşti şi Stoeneşti.

Tânăra strivită de o maşină, în Giurgiu, nu se afla la volan

Strivită sub maşină pentru că nu avea centura de siguranţă

Tânăra de 26 de ani se afla pe scaunul din dreapta şoferului, iar la volan se afla soţul ei care era beat.

La un moment dat, într-o curbă, şoferul a pierdut controlul direcţiei, iar maşina s-a răsturnat. În urma impactului, tânăra, care nu purta centura de siguranţă, a fost proiectată în afara maşinii şi a fost strivită de caroserie.

"Pompierii au găsit o femeie rămasă blocată sub un autoturism. Întrucât aceasta nu mai prezenta semne vitale, imediat au început manevrele de resuscitare. În sprijin s-au deplasat şi un echipaj de ambulanţă de la SAJ Giurgiu şi o unitate mobilă de intervenţii în situaţii de urgenţă medicală de la Spitalul Universitar din Bucureşti, dar, din păcate, după aproximativ 40 de minute de resuscitare cardio-pulmonară, medicul a declarat decesul victimei", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Soţul tinerei ucise în accident va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Soţul tinerei strivite de o maşină în Giurgiu a fost reţinut pentru ucidere din culpă