Antena Meniu Search
x

S-a spânzurat de Ziua Crucii, chiar în curtea Bisericii! Imagini teribile într-un lăcaş de cult din Târgovişte

Tragedie în Târgovişte, în mare zi de sărbătoare. Astăzi, de Ziua Crucii, un bărbat a fost găsit spânzurat chiar în curtea Bisericii "Izvorul Tămăduirii".  

Tragedie în Târgovişte, în mare zi de sărbătoare
Tragedie în Târgovişte, în mare zi de sărbătoare. Astăzi, de Ziua Crucii, un bărbat a fost găsit spânzurat chiar în curtea Bisericii "Izvorul Tămăduirii" - Facebook

Tragedie în Târgovişte, în mare zi de sărbătoare. Astăzi, de Ziua Crucii, un bărbat a fost găsit spânzurat chiar în curtea Bisericii "Izvorul Tămăduirii".  

Poliţiştii din Târgovişte au fost sesizaţi, astăzi, 14 septembrie, în ziua Înălţării Sfintei Cruci că o persoană a fost găsită spânzurată în curtea unei biserici din oraş. 

Este vorba despre un bărbat de 60 de ani, de fel din Mărginenii de Sus, comuna Dărmăneşti.

Omul fusese căsătorit în Târgovişte, însă, după moartea soţiei, copiii femeii l-ar fi dat afară din apartament. Rămas pe drumuri, a cerut preotului de la Parohia "Izvorul Tămăduirii", care i-a oferit o cameră unde să locuiască.

Bărbatul a fost găsit spânzurat în curtea lăcaşului de cult, de către un slujitor de la biserică. Se pare că boala, singurătatea şi teama că vine iarna şi nu are unde să stea l-au determinat să îşi pună capăt zilelor.    

Se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului, anunţă IPJ Dâmboviţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » S-a spânzurat de Ziua Crucii, chiar în curtea Bisericii! Imagini teribile într-un lăcaş de cult din Târgovişte