Antena Meniu Search
x

Video "Spartacus Idolul Fetelor", condamnat la închisoare după ce le-a promis polițiștilor că îi "răstoarnă"

Vasile Badea, cunoscut ca "Spartacus Idolu Fetelor", lider al "revoluţiei" de Paşte din cartierul Rahova, de anul trecut, a fost condamnat la 5 ani și două luni de închisoare de Judecatoria Sectorului 5. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.03.2021, 13:19

Spartacus Idolu Fetelor, liderul revoltei de Paște din Rahova, a fost condamnat la închisoare - Facebook
  • Sute de polițiști și jandarmi au intervenit în cartierul Rahova, anul trecut, în prima zi de Paște.
  • O petrecere a degenerat într-un scandal uriaș.

În vara anului trecut, Vasile Badea a fost trimis în judecată, alături de alte şapte persoane, pentru incidentele violente în care au fost implicaţi în duminica de Paşte, în cartierul Rahova din Bucureşti.

"Spartacus Idolu Fetelor" a fost acuzat pentru şase infracţiuni de ultraj, pentru tulburarea liniştii publice şi pentru distrugere.

Pentru aceleaşi infracţiuni au fost trimiși în judecată Badea Oradea, Stângaciu Ştefan, Constantin Gigi, zis "Bertolon", Lider Nicuşor, zis "Crecea" şi Ion Gloria, zisă "Târţa".

Dincă Antonio, zis "Samir" a fost acuzat de şase infracţiuni de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar Călin Veronica, zisă "Graţiela", doar pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ieri, 8 martie, Judecatoria Sectorului 5 l-a condamnat pe "Spartacus" la 5 ani și 2 luni de închiosoare. Sentința nu este una definitivă, ea putând fi atacată cu apel la Curtea de Apel București.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reamintim că anul trecut, în duminica de Paște, în jurul orei 20.00, cu o oră înainte de intervenția în forță a polițiștilor și mascaților, Spartacus a făcut un live pe Facebook în care invita forțele de ordine să vină în cartier.

În imagini se vede cum tânărul, împreună cu alți petrecăreți, se distrau la grătar și amenințau că în cazul în care oamenii legii îndrăznesc să intervină, îi vor ataca violent.

"Să-nnebunesc dacă nu vine jandarmeria, îi răsturnăm. M-am jurat pe copii mei. Eu cu frații mei, și cu nepoții mei! Cum vine prima mașină, cum îi răsturnăm. Așteptăm Poliția! Revoluție! Revoluție!", se aude pe filmare Spartacus.

Spartacus le-a cerut scuze polițiștilor, apoi și-a șters contul de Facebook

După scandal, "Spartacus Idolu Fetelor" și-a cerut scuze printr-o postare pe Facebook.

"Ami pare rau la domni politisti", a scris spășit Spartacus.

La scurt timp, bărbatul și-a șters contul de pe rețeaua de socializare.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » "Spartacus Idolul Fetelor", condamnat la închisoare după ce le-a promis polițiștilor că îi "răstoarnă"