Antena Meniu Search
x

Ce se întâmplă cu Spartacus? Liderul interlop din Rahova a fost trimis în judecată

Spartacus Idolu Fetelor a fost trimis în judecată, alături de alte şapte persoane, pentru incidentele violente în care au fost implicaţi în duminica de Paşte, în cartierul Rahova din Bucureşti, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, remis Observator.

de Redactia Observator

la 15.05.2020, 15:56

Interlopul Spartacus, trimis in judecata
Spartacus în timpul unui LIVE pe Facebook în care amenințau Poliția să nu vină să strice petrecerea - captura video
  • Alte șapte persoane au fost trimise de asemenea în judecată
  • Acestea au fost arestați în urma scandalului cu împușcături din cartierul Rahova

Badea Vasile, zis "Spartacus", este acuzat pentru şase infracţiuni de ultraj, pentru tulburarea liniştii publice şi pentru distrugere.

Pentru aceleaşi infracţiuni vor fi judecaţi şi Badea Oradea, zisă "Somerta", Stângaciu Ştefan, Constantin Gigi, zis "Bertolon", Lider Nicuşor, zis "Crecea" şi Ion Gloria, zisă "Târţa". 

Dincă Antonio, zis "Samir" este judecat pentru şase infracţiuni de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar Călin Veronica, zisă "Graţiela", doar pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Citește și:

Revoluţia de Paşte din Rahova

Arestările au avut loc în urma scandalului cu împușcături declanșat duminică, între mai mulți petrecăreți și forțele de ordine.

În duminica de Paşti,  în jurul orei 20.00, cu o oră înainte de intervenția în forță a polițiștilor și mascaților, Spartacus a făcut un live pe Facebook în care invita forțele de ordine să vină în cartier.

În imagini se vede cum tânărul, împreună cu alți petrecăreți, se distrau la grătar și amenințau că în cazul în care oamenii legii îndrăznesc să intervină, îi vor ataca violent.

"Să-nnebunesc dacă nu vine jandarmeria, îi răsturnăm. M-am jurat pe copii mei. Eu cu frații mei, și cu nepoții mei! Cum vine prima mașină, cum îi răsturnăm. Așteptăm Poliția! Revoluție! Revoluție!", se aude pe filmare Spartacus.

Citește și:

Tânărul care a pornit "revoluția" din cartierul Rahova, autointitulat "Spartacus Idolu Fetelor", și-a cerut scuze printr-o postare pe Facebook, a doua zi dimineață. 

La scurt timp, bărbatul și-a șters contul de pe rețeaua de socializare.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Ce se întâmplă cu Spartacus? Liderul interlop din Rahova a fost trimis în judecată