Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Spectacol pentru copii de Moș Nicolae. Evenimentul a fost organizat de Fundația Dan Voiculescu, în parteneriat cu UNESCO

Cadouri, muzică şi distracţie! Au fost elementele de bază ale unei petreceri de Moş Nicolae la care sute de copii au primit daruri.

de Redactia Observator

la 06.12.2017 , 18:48

Cadouri, muzică şi distracţie! Au fost elementele de bază ale unei petreceri de Moş Nicolae la care sute de copii au primit daruri. Iar dacă moşul le-a dat daruri, cei mici nu s-au lăsat mai prejos. Aşa că i-au recitat, i-au cântat şi i-au dansat, spre marea bucurie a lui Moş Nicolae.

Cu tolba plină, Moşul a venit de peste mări şi ţări ca să le ofere copiilor cadouri şi multe dulciuri în prag de sărbătoare. Nu putea lipsi nici anul acesta de la petrecere. Organizatorii au avut grijă ca prichindeii să nu uite prea curând seara de poveste. 

ALEXANDRA DOBRE, director Centrul Cultural pentru tineret UNESCO Nicolae Bălcescu:

Vezi și

Le-am pregătit copiilor o mulțime de surprize și de cadouri, dar și ei ne-au pregătit foarte multe. Este o seară plină de voie bună, de speranță, pentru că suntem în ajunul sărbătorilor.

MARIA ROGOJAN, balerină:

Sper ca moșul să știe că am fost cuminte, am muncit și să îmi aducă niște dulciuri.

EUSEBIU GAFIŢA, cântăreț:

L-am întâmpinat cu multă plăcere și sper că am bucurat și publicul. Îl aștept nerăbdător pe Moșul și chiar vreau să urez tuturor sărbătoriților de astăzi un sincer la mulţi ani. 

Prichindeii s-au putut bucura şi de un spectacol de muzică şi dans, dar şi de o reprezentaţie a trupei de teatru pentru copii Pam Pam. 

DANIELA TOMA, fondator trupa Pam Pam:

Am pregătit un spectacol special pentru copii cu ocazia venirii lui Moş Nicolae. Avem un spectacol în care noi vom călătorii în jurul lumii și îi luăm pe toți copilașii într-o călătorie muzicală.

Tot în cadrul evenimentului a avut loc şi o expoziţie cu cele mai bune lucrări ale elevilor de la cursul de pictură. Au fost premiaţi cu toţii şi s-au desemnat şi câştigătorii ediţiei cu numărul 20 a concursului Olimpiadele Preşcolarilor.

Spectacolul a fost organizat de Fundaţia Dan Voiculescu prin membrii Clubului de Excelenţă, în parteneriat cu Centrul Cultural pentru Unesco Nicolae Bălcescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi pregătite variante în caz de blackout?
Observator » Evenimente » Spectacol pentru copii de Moș Nicolae. Evenimentul a fost organizat de Fundația Dan Voiculescu, în parteneriat cu UNESCO