Antena Meniu Search
x

Spectacole fascinante la Festivalul de Teatru din Sibiu

Sibiul a devenit cea mai mare scenă. Festivalul de Teatru, al doilea cel mai mare din Europa, a debutat cu momente fascinante. 10 mii de oameni au pornit într-o aventură în lumea extratereştrilor.

de Redactia Observator

la 16.06.2019, 02:18

Vezi și

Sibiul a devenit cea mai mare scenă. Festivalul de Teatru, al doilea cel mai mare din Europa, a debutat cu momente fascinante. 10 mii de oameni au pornit într-o aventură în lumea extratereştrilor. Spectacolul a fost pus în scenă de artişti francezi şi nu au lipsit nici ritmurile latino.

Pene, costume extravagante, multă culoare şi muzica braziliană. În prima zi a festivalului, Sibiul a vibrat.

Odată cu lăsarea serii, spectacolul "Singuri în Univers" a adunat mii de oameni. Zeci de personaje s-au deghizat în farfurii zburătoare, în comete fermecate sau în exploratori spaţiali.

Prima seară s-a încheiat cu tradiţionalul foc de artificii.

Tema ediţiei din acest an este "arta de a dărui". Timp de 10 zile vor performa peste trei mii de artişti din 72 de ţări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sibiul este aproape complet ocupat, în perioada Festivalul Internaţional de Teatru. Hotelurile sunt pline, iar vechiul oraş medieval prinde culoare. Spectacolele din aer liber sunt gratuite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Spectacole fascinante la Festivalul de Teatru din Sibiu