Meniu
Search
x

Spectacole fascinante la Festivalul de Teatru din Sibiu

Sibiul a devenit cea mai mare scenă. Festivalul de Teatru, al doilea cel mai mare din Europa, a debutat cu momente fascinante. 10 mii de oameni au pornit într-o aventură în lumea extratereştrilor.

De Redactia Observator la 16.06.2019, 02:18
Vezi și

Sibiul a devenit cea mai mare scenă. Festivalul de Teatru, al doilea cel mai mare din Europa, a debutat cu momente fascinante. 10 mii de oameni au pornit într-o aventură în lumea extratereştrilor. Spectacolul a fost pus în scenă de artişti francezi şi nu au lipsit nici ritmurile latino.

Pene, costume extravagante, multă culoare şi muzica braziliană. În prima zi a festivalului, Sibiul a vibrat.

Odată cu lăsarea serii, spectacolul "Singuri în Univers" a adunat mii de oameni. Zeci de personaje s-au deghizat în farfurii zburătoare, în comete fermecate sau în exploratori spaţiali.

Prima seară s-a încheiat cu tradiţionalul foc de artificii.

Tema ediţiei din acest an este "arta de a dărui". Timp de 10 zile vor performa peste trei mii de artişti din 72 de ţări.

CONSTANTIN CHIRIAC, directorul FITS: Faptul că aducem nume care sunt foarte greu de adus, Thalheimer care vine cu celebrul teatru al lui „Peer Gynt". Franţa probabil că excelează în ceea ce înseamnă zonă de stradă. Am ţinut să aducem cele mai mari companii din Franţa.

Sibiul este aproape complet ocupat, în perioada Festivalul Internaţional de Teatru. Hotelurile sunt pline, iar vechiul oraş medieval prinde culoare. Spectacolele din aer liber sunt gratuite.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Spectacole fascinante la Festivalul de Teatru din Sibiu