Antena Meniu Search
x

Speranţă pentru Alin, tânărul rămas mutilat şi orb grăbindu-se acasă, să-şi vadă băieţelul. Botoşăneanul a ajuns în Elveţia

Alin Anghelache, tânărul de 31 de ani rămas orb în urma unui cumplit accident rutier petrecut la Săveni, a ajuns în Elveţia, sprijinit de familie, prieteni şi firma la care lucra.

de Redactia Observator

la 25.03.2019, 08:46

Speranţă pentru tânărul rămas mutilat şi orb grăbindu-se să-şi vadă băieţelul. Alin a ajuns în Elveţia

Alin Anghelache, tânărul de 31 de ani rămas orb în urma unui cumplit accident rutier petrecut la Săveni, a ajuns în Elveţia, sprijinit de familie, prieteni şi firma la care lucra.

Pe 10 martie, Alin Anghelache se grăbea spre casă, să-şi vadă băieţelul de un an.

Pe drumul dintre Săveni şi Botoşani a intrat cu viteză într-o bornă kilometrică, salavtorii fiind îngroziţi când l-au scos din maşină.

Ochii i-au fost sparţi în accident şi a fost dus de urgenţă la un spital din Iaşi.

Medicii i-au spus că îşi poate recăpăta parţial vederea, dar pentru asta e nevoie de o intervenţie chirurgicală complexă, în Elveţia.

Alin a ajuns în Elveţia

O operaţie extrem de costisitoare, motiv pentru care rudele şi prietenii au cerut ajutorul oamenilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şi l-au primit. Alin a ajuns în Elveţia, unde va fi diagnosticat şi supus operaţiilor necesare pentru ca tânărul să poată vedea din nou, scrie botosaninews.ro.

Are, însă, în continuare nevoie de ajutor.

Cei care vor să-l sprinjine pot depune bani în contul soţiei acestuia, Paula Anghelache: RO22BRDE070SV19134860700

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Speranţă pentru Alin, tânărul rămas mutilat şi orb grăbindu-se acasă, să-şi vadă băieţelul. Botoşăneanul a ajuns în Elveţia